• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Mobiel

Mobiel

Maak een uitzonderlijke mobiele ervaring mogelijk

Of u nu een aanbieder van mobiele diensten of mobiele content bent of een ontwikkelaar, diensten met een lage latentie en een hoge capaciteit zijn nog nooit zo belangrijk geweest om uw bedrijf te laten groeien.

Zakelijke leveranciers moeten nieuwe marktkansen snel realiseren in een datacenter voor mobiele diensten en op kosteneffectieve wijze een uitzonderlijk hoogwaardig aanbod bieden. Wat nog belangrijker is, mobiele architecturen moeten wereldwijd worden verspreid om altijd en overal een hoogwaardige gebruikerservaring te bieden.

Ons wereldwijde ecosysteem van onderling verbonden datacenters helpt leveranciers van mobiliteit een voorsprong te nemen op markten met grote volumes en veel verkeer door het verkeer dicht bij hun gebruikers en kritieke toepassingen te houden.

Waarom de mobiele industrie kiest voor het datacenter van Digital Realty voor mobiele diensten

 • Toegang tot een intern verbonden ecosysteem waarmee de dienstkwaliteit in het ongeëvenaarde wereldwijde bereik consistent kan blijven

 • Veilige, directe interconnectie met hoogwaardig applicaties met lagere latentie ter verzekering van een optimale gebruikerservaring

 • Een in de branche leidende staat van betrouwbaarheid en uptime: 11 jaar met vijf negens, (99,999%)

 • Wereldwijde datacentercapaciteit wanneer en waar nodig, zodat u naar behoefte de schaal kunt vergroten of verkleinen

 • Directe toegang tot de leidende mobiele en draadnetwerken in de wereld

 • Wereldwijd toegang tot leidende cloudproviders in de grootste consumentenmarkten

  / 6 / 3 / 2
  Global Mobile

  Breid uw bereik uit

  Bedien uw klanten van zo nabij mogelijk en met de laagst haalbare latentie in onze datacenters, terwijl u robuuste en flexibele connectiviteitsopties biedt in belangrijke consumentenmarkten.

  Zorg ervoor dat uw klanten kunnen profiteren van hoge niveaus van betrouwbaarheid en prestaties van meer dan 205 faciliteiten met hoge connectiviteit van Digital Realty en toegang tot vele contentproviders.

  Data Center Interior

  Zorg voor veerkracht en betrouwbaarheid

  Voldoe aan alle veranderende eisen van uw klanten via ons betrouwbare, krachtige datacenter voor mobiele diensten.

  Digital Realty biedt een portfolio van veilige, beschermde en zich aan de regels houdende oplossingen voor datacenterinfrastructuur en interconnectiviteit, met uptime-SLA's op basis van 11 jaar 99,999% (vijf negens) die toonaangevend zijn in de industrie in deze categorie.

  Mobil connections

  Benut nieuwe zakelijke kansen

  Ons robuuste ecosysteem faciliteert nieuwe strategische partnerschappen en kosteneffectieve omgevingen om expansieve mogelijkheden en nieuwe inkomstenstromen te identificeren.

  Dankzij de interconnectie- en colocatieoplossingen van Digital Realty kunnen aanbieders van mobiele telefonie hun bereik naar nieuwe klanten uitbreiden en tegelijkertijd de waardeketen met aanvullende diensten en oplossingen verhogen.

  Casestudy

  • Casestudy-hoogtepunten

   Het internet beloofde gebruikers drie dingen: directe toegang, 24/7 beschikbaarheid en dat niets ooit zou verdwijnen. Het is gebleken dat aan deze beloften zeer moeilijk kan worden voldaan. Met Digital Realty als onze datacenterprovider komen we zo dicht mogelijk bij dat doel.

   Parker Ranney, VP voor Uitvoering bij Smule
  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op