Maak een uitzonderlijke mobiele ervaring mogelijk

Of u nu mobiele diensten of mobiele content aanbiedt, of een ontwikkelaar bent, diensten met lage latentie en grote capaciteit zijn nooit eerder zo belangrijk geweest voor het uitbouwen van uw bedrijf.

Zakelijke providers moeten snel de kansen van een nieuwe markt benutten en op een kosteneffectieve manier diensten van uitzonderlijk hoge kwaliteit bieden. Belangrijker nog, de mobiele architectuur moet wereldwijd worden gedistribueerd om op elk willekeurig moment een hoogwaardige gebruikerservaring te bieden daar waar de gebruikers zich bevinden.

Ons wereldwijde ecosysteem van interconnectie-rijke datacenters heeft veel mobiliteitsproviders geholpen bij het verkrijgen van een voorsprong in de markten waar ze dichter bij hun gebruikers en kritieke applicaties grote hoeveelheden verkeer moeten distribueren.

Waarom de mobiele sector koos voor Digital Realty

Toegang tot een intern verbonden ecosysteem waarmee de dienstkwaliteit in het ongeëvenaarde wereldwijde bereik consistent kan blijven

Veilige, directe interconnectie met hoogwaardig applicaties met lagere latentie ter verzekering van een optimale gebruikerservaring

Een in de branche leidende staat van betrouwbaarheid en uptime: 11 jaar met vijf negens, (99,999%)

Wereldwijde datacentercapaciteit wanneer en waar nodig, zodat u naar behoefte de schaal kunt vergroten of verkleinen

Directe toegang tot de leidende mobiele en draadnetwerken in de wereld

Wereldwijd toegang tot leidende cloudproviders in de grootste consumentenmarkten

1/1

Breid uw bereik uit

Bedien uw klanten van zo nabij mogelijk en met de laagst haalbare latentie in onze datacenters. Deze bieden flexibele connectiviteitsopties voor alle belangrijke consumentenmarkten.

Zorg ervoor dat uw klanten profiteren van de hoge niveaus van betrouwbaarheid en prestaties van meer dan 205 Digital Realty'-faciliteiten met veel verbindingen en toegang tot vele content-aanbieders.

Zorg voor veerkracht en betrouwbaarheid

Voldoe aan alle veranderende behoeften van klanten via onze betrouwbare, krachtige datacenteromgevingen.

Digital Realty biedt een portfolio van veilige, beschermde en zich aan de regels houdende oplossingen voor datacenterinfrastructuur en interconnectiviteit, met uptime-SLA's op basis van 11 jaar 99,999% (vijf negens) die toonaangevend zijn in de industrie in deze categorie.

Benut nieuwe zakelijke kansen

Ons robuuste ecosysteem maakt nieuwe partnerschappen en kosteneffectieve omgevingen mogelijk waarmee u kunt uitbreiden en nieuwe inkomstenstromen kunt realiseren.

Met de interconnectie- en colocatieoplossingen van Digital Realty kunnen providers van mobiele diensten hun bereik naar nieuwe klanten uitbreiden en stijgen in de waardeketen door aanvullende diensten en oplossingen aan te bieden.

Kom meer te weten

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

Het internet beloofde gebruikers drie dingen: directe toegang, 24/7 beschikbaarheid en dat niets ooit zou verdwijnen. Het is gebleken dat aan deze beloften zeer moeilijk kan worden voldaan. Met Digital Realty als onze datacenterprovider komen we zo dicht mogelijk bij dat doel.

Parker Ranney, VP voor Uitvoering bij Smule
Naar boven
Neem contact met ons op