• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Gaming

Gaming

Naar een hoger level met Digital Realty

Proximiteit = Lage latentie

Ongeacht de locatie van uw eindgebruikers bieden wij u een datacenter voor gaming. Maak gebruik van een netwerk van meer dan 210 strategisch gelegen datacenters op vijf continenten om dichter bij uw gebruikers te blijven en de beste online game-ervaring te leveren. Omdat bijna de helft van de gaminggemeenschap zich in Azië-Pacific bevindt, kunt u gebruikmaken van onze 12 hypermoderne datacenters in alle belangrijke datahubs in deze snel veranderende regio.

Man playing video game

Vereenvoudigde cloudtoegang

Cloudgaming, of Gaming-as-a-Service (GaaS), geeft vorm aan de toekomst van gaming. Het is dus van cruciaal belang om een naadloze cloudstrategie te hebben zonder de kopzorgen die gepaard gaan met de complexiteit van het beheer van een multi-cloudomgeving. Met ServiceFabric™ Connect kunt u eenvoudig verbinding maken met al uw clouds via één verbinding, terwijl u de kosten verlaagt en de prestaties verbetert.

computer circuit board

Land en breid uit

We weten dat de toekomst van gaming meer data-intensieve workloads met zich mee zal brengen, en u moet ervoor zorgen dat uw IT-omgeving klaar is om te schalen wanneer dat nodig is. Of u nu een enkele kast of multi-MW nodig hebt, wij maken uw IT-omgeving klaar voor de toekomst met een geoptimaliseerd datacenter voor gaming. Op die manier hoeft u uw infrastructuur nooit te herontwerpen.

game controller

Connectiviteit

Met een robuust ecosysteem van carriers, cloudserviceproviders, content delivery networks (CDN's), sociale netwerken, gaming accessoire bedrijven, device platforms, en betalings/abonnements/transactie bedrijven - verbinden wij u met alle belangrijke spelers in de gaming markt. Wij streven ernaar u dichter bij de plaats te brengen waar u producten en diensten moet leveren over de hele wereld.

Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op