Vertrouwde partners in digitale dienstverlening

Benut de kracht van onderling verbonden clouds en omgevingen met lage latentie die op wereldwijde schaal direct verbonden zijn met netwerken en ecosystemen. Digital Realty biedt betrouwbare, compliant datacenters in alle grote financiële knooppunten ter wereld, waaronder New York, Londen en Singapore.

Onze veilige, compliant datacenters zorgen ervoor dat u de juiste besturing, processen en procedures hebt om aan alle eisen van de markt en regelgeving te voldoen. Met onze krachtige IT-omgevingen verbetert uw flexibiliteit, wendbaarheid en netwerksnelheid, zodat u uw gegevens sneller en gemakkelijker kunt ophalen, delen en verwerken.

Waarom bedrijven die financiële diensten leveren, kiezen voor Digital Realty

Toonaangevende staat van dienst in uptime

Ondersteund door 12 jaar met vijf negens (99.999%) aan uptime

Veilige, private connectiviteit

Toegang tot hoogwaardige netwerken over de hele wereld

Operationeel transparant

Volledig transparante planning en rapportage van technische werkzaamheden

1/1

Beveiliging en naleving

Wij zorgen voor een veilige, op de eisen van SOC 2, SOC 3 en PCI (NJR2 en NJR3) afgestemde colocatie-infrastructuur op toplocaties. Deze bieden met ultralage latentie toegang tot een ecosysteem van marktdeelnemers, waaronder handelsplatformen, aanbieders van marktgegevens, in- en verkoopkantoren, en ook cloud-, managed service- en netwerkserviceproviders.

Veerkracht en betrouwbaarheid

Digital Realty biedt SLA's met een toonaangevende uptime van 99,999% (vijf negens) en verzekert financiële bedrijven van een altijd beschikbare en constant toegankelijke, veilige computeromgeving.

Verzeker u van netwerkbeschikbaarheid en -prestaties in de nabijheid van carrier-hotels en connectiviteit tussen locaties.

Bedrijfscontinuïteit en herstel na calamiteiten

Versterk en onderhoud de zakelijke en operationele continuïteit.

Vertrouw op een provider met toonaangevende financiële veerkracht die redundante datacentersites en herstelmogelijkheden sneller en efficiënter levert dan iedere andere provider.

Verzeker u van de veerkracht van uw markten met datacenters die strategisch zijn gelegen en speciaal zijn gebouwd voor herstel en toegang na calamiteiten.

Lees het Forrester-rapport voor digitale leiders

Lees het Forrester-rapport: The Top Five Questions Digital Financial Services Leaders Should Ask About AI In 2019.

Waar is uw digitale community?

De fysieke locatie van een datacenter kan grote invloed hebben op datasnelheden en latency. We hebben datacenters in alle belangrijke financiële knooppunten (bijvoorbeeld Londen, New York en Singapore) en blijven onze portefeuille uitbreiden.

In naleving van de wetgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming, kunnen we voldoen aan de eis van de klant om bepaalde gegevens in het eigen land of in bepaalde landen te hosten. Door ons wereldwijde bereik kunnen klanten kiezen waar zij hun gegevens hosten.

210+

Datacenters

15

Landen

36

Metropolen

5

Continenten

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

  • Veerkrachtig ter garantie van minimale uitval
  • Zeer veilig
  • Flexibel ter ondersteuning van doorlopende technologische vernieuwing
  • Zo energie- en koolstof-zuinig als mogelijk is

In het moderne bankwezen zijn IT-systemen missie-kritisch en datacenters de fundamentele bouwstenen van een robuuste, veerkrachtige IT-omgeving.

Team van datacenteruitvoering, NAB, Australië

Kom meer te weten

Naar boven
Neem contact met ons op