• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Financial Services

Financial Services

Versnel uw datagestuurde digitale transformatie voor geoptimaliseerde gegevensuitwisseling en concurrentievoordeel

Vertrouwde partners in digitale dienstverlening

Benut de kracht van onderling verbonden clouds en omgevingen met lage latentie die op wereldwijde schaal direct verbonden zijn met netwerken en ecosystemen. Digital Realty biedt betrouwbare datacenters die compliant zijn voor financiële diensten in alle grote financiële knooppunten ter wereld, waaronder New York, Londen en Singapore.

Onze veilige, volgens de regels werkende datacenters zorgen ervoor dat u de juiste controles, processen en procedures heeft om te voldoen aan het volledige scala vereisten, zowel van de markt als van regelgeving. Met onze krachtige IT-omgevingen verbetert uw flexibiliteit, wendbaarheid en netwerksnelheid, zodat u uw gegevens sneller en gemakkelijker kunt ophalen, delen en verwerken.

Waarom bedrijven in de financiële dienstverlening vor een datacenter van Digital Realty kiezen

 • Toonaangevende staat van dienst in uptime

  Ondersteund door 14 jaar met vijf negens (99.999%) aan uptime

 • Veilige, private connectiviteit

  Toegang tot hoogwaardige netwerken over de hele wereld

 • Operationele transparantie

  Volledig transparante planning en rapportage van technische werkzaamheden

  / 3 / 2 / 1
  Global connections

  Beveiliging en naleving

  Veilige, op de eisen van SOC 2, SOC 3 en PCI (NJR2 en NJR3) afgestemde colocatie-infrastructuur op toplocaties biedt met ultralage latentie toegang tot een ecosysteem van marktdeelnemers. Hiertoe behoren handelsplatformen, aanbieders van marktgegevens, in- en verkoopkantoren, evenals cloud-, managed service- en netwerkserviceproviders.

  global network

  Veerkracht en betrouwbaarheid

  Digital Realty biedt SLA's met een toonaangevende uptime van 99,999% (vijf negens) en verzekert financiële bedrijven van een altijd beschikbare, continu toegankelijke, veilige computeromgeving.

  Verzeker u van netwerkbeschikbaarheid en -prestaties in de nabijheid van carrier-hotels en connectiviteit tussen locaties.

  Cloud connections

  Bedrijfscontinuïteit en herstel na calamiteiten

  Versterk en onderhoud de zakelijke en operationele continuïteit.

  Vertrouw op een provider met de toonaangevende financiële veerkracht om redundante datacentersites te leveren met snellere en efficiëntere herstelmogelijkheden dan elke andere provider.

  Verzeker de veerkracht in uw markten met voor financiële diensten strategischen gelegen datacenters, speciaal gebouwd voor herstel en toegang na calamiteiten.

  Overwin uitdagen in de sector en krijg toegang tot nieuwe datagestuurde kansen

  PDx™-oplossingsnota: Optimaliseren van
  data-overdracht in financiële dienstverlening

  Download nu

  Waar is uw digitale community?

  De fysieke locatie van een datacenter kan grote invloed hebben op datasnelheden en latency. We hebben datacenters in alle belangrijke financiële knooppunten (bijvoorbeeld Londen, New York en Singapore) en blijven onze portefeuille uitbreiden.

  In naleving van de wetgeving op het gebied van privacy en gegevensbescherming, kunnen we voldoen aan de eis van de klant om bepaalde gegevens in het eigen land of in bepaalde landen te hosten. Door ons wereldwijde bereik kunnen klanten kiezen waar zij hun gegevens hosten.

  Wanneer en waar u ons nodig heeft

  290+

  26

  50

  6

  DatacentersLandenMetropolenContinenten

  Casestudy

  • Casestudy-hoogtepunten

   • Veerkrachtig ter garantie van minimale uitval
   • Zeer veilig
   • Flexibel ter ondersteuning van doorlopende technologische vernieuwing
   • Zo energie- en koolstof-zuinig als mogelijk is

   In het moderne bankwezen zijn IT-systemen missie-kritisch en datacenters de fundamentele bouwstenen van een robuuste, veerkrachtige IT-omgeving.

   Team van datacenteruitvoering, NAB, Australië
  • Casestudy-hoogtepunten

   • Een technische oplossing met ruimte voor groei ontwerpen en leveren
   • Directe verbindingen met de cloud
   • Alle noodzakelijke controles voor technische audits zonder verrassingen

   Starling Bank bouwt 's werelds beste bank voor zichtrekeningen. Het is onze strategie om samen te werken met partners die ook het beste willen zijn in alles wat zij doen. Daarom laten we de fysieke infrastructuur over aan Digital Realty.

   Steve Newson, directeur Technologie, Starling Bank
  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op