Vertrouwde partners in digitale dienstverlening

Benut de kracht van onderling verbonden clouds en omgevingen met lage latentie die op wereldwijde schaal direct verbonden zijn met netwerken en ecosystemen. Digital Realty biedt betrouwbare, compliant datacenters in alle grote financiële knooppunten ter wereld, waaronder New York, Londen en Singapore.

Onze veilige, compliant datacenters zorgen ervoor dat u de juiste besturing, processen en procedures hebt om aan alle eisen van de markt en regelgeving te voldoen. Met onze krachtige IT-omgevingen verbetert uw flexibiliteit, wendbaarheid en netwerksnelheid, zodat u uw gegevens sneller en gemakkelijker kunt ophalen, delen en verwerken.

Waarom bedrijven die financiële diensten leveren, kiezen voor Digital Realty

Een in de branche leidende staat van betrouwbaarheid en uptime: 11 jaar met vijf negens, (99,999%)

Flexibele provider die via verbonden campussen grootschalige computer- en opslagmogelijkheden binnen private cloud biedt in belangrijke metropool-markten

Datacenters met hoge vermogensdichtheid ter ondersteuning van uw hoogwaardige, prestatiegevoelige applicaties

Breed scala aan opties voor veilige private connectiviteit met hoogwaardige netwerken in een onderling verbonden ecosysteem

1/1

Beveiliging en naleving

Wij zorgen voor een veilige, op de eisen van SOC 2, SOC 3 en PCI (NJR2 en NJR3) afgestemde colocatie-infrastructuur op toplocaties. Deze bieden met ultralage latentie toegang tot een ecosysteem van marktdeelnemers, waaronder handelsplatformen, aanbieders van marktgegevens, in- en verkoopkantoren, en ook cloud-, managed service- en netwerkserviceproviders.

Veerkracht en betrouwbaarheid

Digital Realty biedt SLA's met een toonaangevende uptime van 99,999% (vijf negens) en verzekert financiële bedrijven van een altijd beschikbare en constant toegankelijke, veilige computeromgeving.

Verzeker u van netwerkbeschikbaarheid en -prestaties in de nabijheid van carrier-hotels en connectiviteit tussen locaties.

Bedrijfscontinuïteit en herstel na calamiteiten

Versterk en onderhoud de zakelijke en operationele continuïteit.

Vertrouw op een provider met toonaangevende financiële veerkracht die redundante datacentersites en herstelmogelijkheden sneller en efficiënter levert dan enig andere provider.

Verzeker u van de veerkracht van uw markten met datacenters die strategisch zijn gelegen en speciaal zijn gebouwd voor herstel en toegang na calamiteiten.

Onderling verbonden wereldwijd ecosysteem

Maak gebruik van het geïntegreerd wereldwijd platform dat nodig is voor in- en verkoop van diensten, en u tools biedt voor communicatie met potentiële zakenpartners en marktproducten waarmee u uw klantenbestand kunt laten groeien.

Wij leveren de toekomst van uitwisselingen op de financiële markten wereldwijd, terwijl we u een veilige maar toch gemakkelijk toegankelijke IT-omgeving bieden waarin u uw financiële handelsinfrastructuur kunt bouwen.

Kom meer te weten

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

  • Wij bieden één eenvoudige zakelijke interface, een wereldwijde, carrier-neutrale colocatie-oplossing
  • Wij bieden 100 GB private lijnen voor het afhandelen van meerdere diensten aan en vanuit belangrijke locaties
  • SD-WAN connectiviteitsopties
  • Uitschakeling van netwerkarchitectuur met 'single point of failure'

AT&T en Digital Realty ontwierpen, bouwden en implementeerden met ons een verbeterde wereldwijde netwerkbasis waarmee onze zakelijke flexibiliteit en diensten aan onze klanten nu en in de toekomst beter worden. Zonder de expertise van elk bedrijf zouden we veel moeite hebben gehad onze infrastructuur op deze schaal of met deze snelheid te upgraden.

CTO, multinationale bank- en financiële dienstverlener
Neem contact met ons op