• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Artificial Intelligence (AI)

Artificial Intelligence (AI)

Een fundamentele verandering van de manier waarop zaken wordt gedaan

In de hedendaagse veranderende digitale economie staat artificial intelligence (AI) centraal. Terwijl het de manier waarop veel bedrijfstakken tegen hun zaken aankijken verandert, helpt AI efficiëntie te creëren, winst te maken en de klantervaring te verbeteren.

Verscheidene van de nieuwste praktische toepassingen voor AI vergroten de omvang van de barrières voor data gravity en de behoeften aan ontwerpen voor IT-infrastructuur aanzienlijk.

Zorg ervoor dat uw IT-team de eisen van nu en de innovatie van morgen kan ondersteunen met voor AI uitgeruste centra voor gegevensuitwisseling. Met een datacenter voor kunstmatige intelligentie van Digital Realty beschikt u over een datacenterplatform waarmee in de AI-behoeften van wereldwijde dekking, capaciteit en connectiviteit kan worden voorzien.

Waarom bedrijven met Artificial Intelligence kiezen voor Digital Realty

 • Digital Realty is een DGX-Ready colocatieprovider die de hoge eisen van SuperPOD en vergelijkbare implementaties kan ondersteunen

 • Centra voor gegevensuitwisseling van de volgende generatie voldoen aan de behoeften van een dynamisch veranderende klanten- en applicatiebasis

 • Koelmogelijkheden die de hoge dichtheidseisen van AI ondersteunen, inclusief vloeistof- en onderdompelingsopties

 • Mogelijkheid om verhoogde vermogensbehoeften per rack te ondersteunen die de standaard datacenterparameters overschrijden

 • Een in de branche leidende staat van betrouwbaarheid en uptime: 12 jaar met vijf negens, (99,999%)

  / 5 / 3 / 2
  Veerkrachtige basis

  Veerkrachtige basis

  Met NVIDIA DGX-Ready centra voor gegevensuitwisseling biedt Digital Realty een lanceerplatform dat de vereenvoudiging van de levering van de AI-infrastructuur van uw organisatie mogelijk maakt. Van het verminderen van risico's tot het voldoen aan wereldwijde beveiligingsbehoeften, wij leveren één datacenterplatform om u te helpen bij het opslaan, beheren, verbinden en creëren van waarde uit uw meest waardevolle bezit - uw gegevens.

  Wereldwijd, lokaal en onderling verbonden

  Wereldwijd, lokaal en onderling verbonden

  Optimaliseer de gegevensuitwisseling met hyperverbonden hubs die strategisch zijn gevestigd in belangrijke markten over de hele wereld, lage latency bieden en dicht in de buurt zijn van alle grote cloudproviders. Gebruik onze wereldwijde, krachtige centra voor gegevensuitwisseling. Hiermee krijgt u toegang tot het grootste ecosysteem van onderling verbonden netwerken, cruciale datacenters en cloudservices om de manier waarop uw bedrijf werkt te helpen transformeren.

  Flexibele omgeving

  Flexibele omgeving

  We bieden private connectiviteit met cloudgebaseerde GPU-farms voor dynamische schaling op aanvraag. Van één rek tot multi-megawatt oplossingen, het scala aan opties op het gebied van ruimte, vermogen en beveiliging biedt u de mogelijkheid om flexibel te reageren op de vraag. Ons open en ongecompliceerde interconnectieplatform biedt u toegang tot data lakes binnen DLR-campussen, en onze Remote Hands en Fit Out-diensten bieden u de ondersteuning die uw bedrijf nodig heeft, waar en wanneer u die nodig heeft.

  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op