Maak gebruik van een wereldwijd ecosysteem

De veranderende digitale economie stelt nieuwe eisen aan uw bedrijf en uw klanten. Breid met behulp van de kracht van ons hechte ecosysteem van klanten, partners en netwerken uw digitale mogelijkheden sneller en eenvoudiger uit.

Financieel

Digital Realty biedt veilige, betrouwbare en volgens de regels werkende datacenters en verbindingen op toplocaties, waarmee u met ultra-lage latentie toegang krijgt tot een wereldwijd ecosysteem.

Onze SOC 2, SOC 3 en PCI-geschikte (NJR2 en NJR3) faciliteiten bieden de zekerheid dat u de juiste besturing, processen en procedures hebt om aan het hele scala van markteisen te voldoen.

Gezondheidszorg

Dankzij Digital Realty's volgens de regels werkende datacenters kunt u uw gegevens en interne informatie in een veilige, beschermde omgeving veiligstellen.

Privacybescherming is nergens zo belangrijk als in de gezondheidszorg. Ook op dat gebied bieden we toonaangevende faciliteiten.

Cloud

Maak gebruik van een krachtige leverancier van colocatie- en netwerkdiensten, schaal uw cloudaanbod snel en voldoe aan de eisen die digitale transformatie stelt aan uw klanten.

Krijg direct de beschikking over de juiste nieuwe capaciteit, waar en wanneer u die nodig hebt.

Netwerken

Lever een optimale klantervaring en uitgebreidere klantenoplossingen dankzij toegang tot wereldwijde netwerken en clouds.

Maak versnelde bedrijfsgroei mogelijk, door verbinding te maken met internetbackbones, transportnetwerken, cloudconnectiviteit- en netwerkpartners.

Digitale media

Voldoe op schaal aan de vereiste eindgebruikerservaring en verbeter de content-distributie met behulp van toegang tot meer dan 1600 netwerken die geavanceerd digitaal zakendoen mogelijk maken.

Verbind cruciale clouds, netwerken, ecosystemen en gegevens direct en veilig, in nabijheid van de klanten waar uw bedrijf het van moet hebben.

Mobiel

Met robuuste en flexibele connectiviteitsopties voor belangrijke wereldwijde markten kunt u in in de nabijheid van uw klanten werken en een optimale klantervaring bieden.

Met onze stabiele, krachtige omgeving, die al 11 opeenvolgende jaren goed is voor vijf negens (99,{[# 2]}%) voor uptime, kunt u aan alle snel veranderende eisen van klanten voldoen.

Gaming

Maak gebruik van een netwerk van 210+ strategisch gelegen datacenters op 5 continenten. Blijf in de buurt van uw gebruikers en biedt de beste online gaming-ervaring.

Aangezien bijna de halve game-community zich in de regio Azië-Stille Oceaan bevindt, kunt u onze 12 geavanceerde datacenters gebruiken. Deze zijn gevestigd in alle belangrijke datahubs in deze snelgroeiende regio.

Casestudy

Casestudy-hoogtepunten

  • Wij bieden één eenvoudige zakelijke interface, een wereldwijde, carrier-neutrale colocatie-oplossing
  • Wij bieden 100 GB private lijnen voor het afhandelen van meerdere diensten aan en vanuit belangrijke locaties
  • SD-WAN connectiviteitsopties
  • Uitschakeling van netwerkarchitectuur met 'single point of failure'

AT&T en Digital Realty ontwierpen, bouwden en implementeerden met ons een verbeterde wereldwijde netwerkbasis waarmee onze zakelijke flexibiliteit en diensten aan onze klanten nu en in de toekomst beter worden. Zonder de expertise van elk bedrijf zouden we veel moeite hebben gehad onze infrastructuur op deze schaal of met deze snelheid te upgraden.

CTO, multinationale bank- en financiële dienstverlener

Verbonden communities

Hoe kunt u digitale innovatie mogelijk maken met verbonden communities en colocatie?

Naar boven
Neem contact met ons op