MCC Mitaka

Het veilig bewaren van informatie is niet de enige vereiste functie van een datacenter. Opgeslagen gegevens bereiken alleen hun maximale waarde wanneer ze organisch zijn verbonden met de mensen die ze nodig hebben, zodat ze op elk moment snel en efficiënt kunnen worden gebruikt.

Mitsubishi Corporation, dat de afgelopen 30 jaar operationele datacenterdiensten heeft geleverd, heeft in Mitaka City in Tokio een stedelijk datacenter gebouwd om tegemoet te komen aan de steeds meer geavanceerde en gevarieerde behoeften van de hedendaagse klant.

Dit nieuwe datacenter streeft naar de hoogste norm op het gebied van betrouwbaarheid en veiligheid en biedt de beste zakelijke omgeving op locatie, compleet met verschillende services en bijbehorende faciliteiten.

Nu,met de lancering van MC Digital Realty, een joint venture met Mitsubishi Corporation, is tot onze vreugde ons bereik in APAC weer gegroeid, en onze mogelijkheden om onze klanten te bedienen hebben weer een sprong voorwaarts gemaakt. MC Digital Realty combineert de portfolio's van de twee bedrijven in Tokio en Osaka, de twee belangrijkste datacentermarkten in Japan, en is gericht op het toenemende aantal Japanse bedrijven dat hun digitale middelen migreert van eigen datacenters naar de cloud van externe providers.

Brochure van 181-0013 Tōkyō-to, Mitaka-shi, Shimorenjaku, 8 Chome-7Downloaden

Voor meer informatie of het plannen van een rondleiding:

Beschikbare diensten in Mitaka-shi

Datacenters

Bekijk onze volledige lijst met diensten inclusief colocatie, op maat gebouwd met de focus op duurzaamheid, voor een complete datacenter-ecosysteemstrategie.

Connectiviteit

Interconnectie vormt de kern van onze Digital Realty-datacenters die veilige, snelle en betrouwbare interconnectie-connectiviteit in ons ecosysteem mogelijk maken.

Faciliteitsspecificaties

Totale gebouwgrootte
  • 39,954
Stroomcapaciteit
  • 12 MW
Redundantie koelinstallatie
  • N+2
Naar boven
Neem contact met ons op