Terug naar het overzicht

Datacenteroplossingen in Singapore

Singapore

Singapore Metro Brief >

  • Conform MAS Threat Vulnerability Risk Assessment (TVRA)
  • BCA Green Mark Platinum-gecertificeerde vestiging
  • Robuust, gediversifieerd, neutraal connectiviteitsplatform

Datacenters in Singapore

Singaporese datacenters maken Aziatische markten bereikbaar via internet

Singapore is strategisch gepositioneerd in Zuidoost-Azië en biedt toegang tot 's werelds snelstgroeiende regio. Tegen 2020 heeft Zuidoost-Azië 81 miljoen mensen in de snelgroeiende steden aldaar en zal het de thuisbasis zijn van ongeveer de helft van 's werelds middenklasse. Tegen 2050 zal de economie naar verwachting $ 10 biljoen waard zijn, goed voor 45% van de verwachte wereldbevolking.

Datacenter Digital Loyang Way: oprit naar de digitale zijderoute

Als internettoegangspoort die schaalbare, intelligente en veilige IT-infrastructuur biedt, is Singapore van kritisch belang voor bedrijven die hun aandeel willen veroveren in de smartphonemarkt die naar verwachting tot 85% komt voor 2019.

Dat is zeker het geval in ons datacenter Digital Loyang Way, waar klanten toegang hebben tot een breed scala aan serviceproviders en zakelijke partners. Ons nieuwe datacenter in Singapore wordt evenals onze bestaande en in ontwikkeling zijnde faciliteiten in Hongkong, Osaka, Melbourne en Sydney, een belangrijke element van de groeiende Digital-zijderoute in Azië en versterkt ons streven de basis te leggen voor de nieuwe digitale wereld.

In een recent rapport van Accenture gaven investeringen in financiële techniek in Azië en de Stille Oceaan een groei te zien van ongeveer $ 800 miljoen in 2014 naar $ 3,5 miljard in de eerste negen maanden van 2015. Er is een groeiend fenomeen in deze regio, waarbij durfkapitalisten hun blik richten op startende bedrijven in financiële techniek in Azië en financiële instellingen zich openen en meer aandacht besteden aan deze ruimte, volgens inzichten van CB.

Op de hoogte blijven

Selecteer een metropool:

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?