Datacenter en colocatie in Ashburn

Implementeer op een snelle manier met Digital Realty in Ashburn, waar we directe toegang bieden tot geavanceerde technologie en modern ontwerp. Onze Ashburn-vestigingen zijn actief binnen de grootste datacentermarkt in de Verenigde Staten. Ze zijn klaar om te voldoen aan uw snelgroeiende behoeften met behulp van ons grote schaalbare aanbod en onze flexibele ontwerp-opties. Klanten profiteren ook van lage stroomkosten en toonaangevende operationele efficiëntie.

De faciliteiten liggen dicht bij netwerk- en inhoudsecosystemen die beschikbaar zijn in het metropoolgebied, en toegankelijk zijn via een uitgebreid glasvezelnetwerk dat al aanwezig is. De vestigingen op de Ashburn-campus bieden ook toegang tot het robuuste ecosysteem van Digital Realty via onze metro connect en campus connect, evenals via Service Exchange, mogelijk gemaakt door Megaport, waarmee u rechtstreeks en voordelig verbinding kunt maken met een of alle grote cloudproviders.

Veel van onze locaties hebben direct ruimte beschikbaar, zodat u snel aan de slag kunt. Bekijk de onderstaande locaties om te zien of een van deze voldoet aan de behoeften van uw datacenter: