Hero Security

Beveiliging

Veilige datacenters ondersteunen operationele efficiëntie

Omdat gegevens elke dag waardevoller worden voor consumenten en ondernemingen, groeit de behoefte aan datacenter- en cloudbeveiliging exponentieel.

We begrijpen dat eisen voor gegevensbeveiliging verder gaan dan antivirusprogramma's en firewalls tegen cybercriminelen. Daarom is beveiliging van datacenters een belangrijk onderdeel van onze algemene strategie voor gegarandeerde operationele efficiëntie voor onze klanten. Bij betrouwbare beveiligingsmaatregelen kunt u zich concentreren op het runnen van uw bedrijf.

U heeft de zekerheid nodig dat de activa die u in datacenters huisvest, worden beschermd tegen diefstal, vandalisme, natuurrampen, door de mens veroorzaakte rampen, onopzettelijke schade en andere incidenten. Daarom zijn fysieke beveiliging en ook technologische ondersteuning nodig.

Onze faciliteiten maken gebruik van een volledige reeks beveiligingshulpmiddelen, waaronder rampalen, beveiligingssluizen, toegangscontrolesystemen en bewakingssystemen om ervoor te zorgen dat uw middelen worden beschermd tegen onverwachte incidenten of criminele activiteiten. Deze sterk verdedigde omgeving fungeert als een vesting rond uw kritieke apparatuur en gegevens.

Securing Interconnected Network

Beveiliging van uw interconnected netwerk

Met het interconnected netwerk van colocatie-datacenters voldoet Digital Realty aan de uitdagende beveiligingsvereisten van zowel publieke als private ondernemingen. We gebruiken robuuste protocollen voor multi-factorauthenticatie in combinatie met gekeurde autorisatieprocessen om ervoor te zorgen dat alleen geautoriseerde personen toegang krijgen tot de datacenterfaciliteiten.

Ter onderbouwing van ons streven de unieke behoeften van elke klant te ondersteunen, bieden we flexibele beveiligingsmogelijkheden en werken we samen met u om uw datacentergebieden uit te rusten met beste oplossingen die verkrijgbaar zijn.

Bekijk het connectiviteitsaanbod
24 7 Support

24/7 ondersteuning

Bij beveiliging geldt nooit 'instellen en klaar'. Er is altijd werk aan de winkel. Zowel wat betreft het monitoren van de faciliteiten als het regelmatig bijwerken van de systemen. Daarom maakt Digital Realty gebruik van gecertificeerde beveiligingsmedewerkers en is elk datacenter voorzien van meerdere systemen, apparaten en bedieningselementen om de toegang tot en in faciliteiten te bewaken en te registreren.

Het supportteam bereiken
Comprehensive Security

Uitgebreide beveiligingsfuncties

 • Camerabewaking op afstand ondersteund door digitale opnames, met opslag die voldoet aan de industrienormen in combinatie met PCI-DSS-gerelateerde bedieningselementen
 • Beveiligingscamera's geïntegreerd met toegangscontroles om gebeurtenisafhankelijke mogelijkheden te bieden
 • Smartcard-lezers met technologie voor biometrische toegangscontrole
 • Beveiligde kasten en kooien
 • Uitgebreide nalevings- en auditprogramma's
 • Identiteit en autorisatie van bezoekers
Digital Realty Difference

Het Digital Realty-verschil

Bij Digital Realty weten we dat het goed beschermen van uw waardevolle activa van fundamenteel belang is voor het succes van uw organisatie. Wij maken uw succes tot onze topprioriteit, dus we nemen veiligheid zeer serieus.

Digital Realty heeft in het ontwerp en beheer van de eigen beveiligingssystemen specificaties opgenomen die voldoen aan de strenge normen van de meest relevante datacenter-nalevingsprogramma's, zoals SOC 2, PCI-DSS en ISO 27001.

Onze datacenters houden zich ook aan de veiligheidseisen voor brandbeveiliging. Met deze omgeving kunt u ervoor zorgen dat uw middelen worden beschermd met de beste bescherming die er is.

Data Centers Fortified With Components

Datacenters die versterkt zijn met de volgende componenten

 • Solide bouwconstructie
 • Goede voorbereiding op noodsituaties
 • Betrouwbare energievoorzieningen
 • Omgeving met adequate klimaatregeling
 • Adequate bescherming tegen indringers

Datacenter zoeken

Zoek nu een datacenterlocatie.

Locaties
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?