• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  
Hero Colocation

Colocatie

Veilige en schaalbare kritieke IT-infrastructuur

Digital Realty biedt colocatieservices die ervoor zorgen dat uw gegevens veilig zijn, terwijl u de vrijheid heeft om on-demand toegang te hebben tot uw kritieke IT-infrastructuur en deze te schalen. Wij zijn de basis waarop uw bedrijf kan uitbreiden naar nieuwe, wereldwijde markten en een uitzonderlijke klantervaring kan bieden. Onze colocatiediensten bieden het vertrouwen en de controle die u nodig heeft om uw digitale ambities waar te maken.

Colocatiemogelijkheden

 • Veilig

  Ontworpen om te garanderen dat bedrijfskritische gegevens altijd veilig en beschikbaar zijn.

 • Verbonden

  Krijg toegang tot de ecosystemen die uw bedrijf aandrijven via een eenvoudig en open platform

 • Schaalbaar

  Maak uw implementatie toekomstbestendig met aanzienlijke capaciteit voor uw groeiende behoeften

 • Flexibel en efficiënt

  Beheer uw IT-omgeving in realtime, besteed minder tijd aan datacenterbeheer

  / 4 / 2 / 2

  De belangrijkste voordelen van colocatie

  • 100% Uptime-SLA zorgt voor een veerkrachtige infrastructuur
  • Flexibele en consistente configuraties wereldwijd
  • Uitgebreide controles voor beveiliging en naleving
  • Lokale en wereldwijde interconnectie
  • Wereldwijd ecosysteem van cloud en netwerken

  Kooien en kasten

  Kooien bieden extra veiligheid en comfort voor uw apparatuur. Geïsoleerd van alle gedeelde gebieden en verkrijgbaar in verschillende afmetingen, afhankelijk van uw behoeften.

  Kasten bieden de efficiëntie en economische voordelen van gedeelde ruimte en zijn een veilige behuizing waarin u actieve servers of elektronica kunt plaatsen.

  Wereldwijde colocatiemarkten 

  Profiteer van de wereldwijde footprint van Digital Realty om op elke schaal te implementeren. Van één kast tot meerdere MW's, in de gunstige nabijheid van providers, netwerken en cloudserviceproviders.

  Amsterdam


  Goed gepositioneerd om te behoren tot de top drie van innovatieve regio's in Europa tegen 2025, aldus de Amsterdam Economic Board. 

  Science Park 120 >
  H.J.E. Wenckebachweg 127 >

  Connectiviteitskaart voor Amsterdam downloaden >

  Ashburn


  Omdat bijna 70% van het internetverkeer op de wereld via de Dulles Technology Corridor stroomt, heeft het de bijnaam 'Data Center Alley' gekregen.

  44100 Digital Loudoun Plaza (Bldg J) >
  44274 Round Table Plaza (Bldg L) >
  44480 Hastings Drive >

  Connectiviteitskaart voor Ashburn downloaden >

  Atlanta


  Atlanta staat algemeen bekend als de 2-de en meest bekabelde stad van het land. De markt in Atlanta kent de grootste concentratie telecommunicatiebedrijven in het zuidoosten van de VS.

  56 Marietta Street >
  250 Williams Street NW >

  Connectiviteitskaart voor Atlanta downloaden >

  Boston


  Boston wordt beoordeeld als nr. 1 van het land door de bereidheid de groei en creativiteit van ondernemers te bevorderen. De stad is de thuisbasis van enkele van de bekendste financiële dienstverleners en bedrijven in de gezondheidszorg.

  128 First Avenue >

  Connectiviteitskaart voor Boston downloaden >

  Charlotte


  Charlotte is een belangrijk centrum voor de financiële dienstverlening van het land. Er is veel duurzame energie beschikbaar waardoor een ongelooflijke groei in de financiële, onderwijs- en gezondheidszorgsector te zien is.

  113 North Myers Street >

  Chicago


  Chicago is de thuisbasis van één van onze flagship datacenters en de op twee na grootste stad in de Verenigde Staten. Deze stad is toonaangevend in de sector met opkomende IT en groene technologieën.

  350 East Cermak Road >
  600-780 South Federal Street >
  9333, 9355, 9377 Grand Avenue >

  Connectiviteitskaart voor Chicago downloaden >

  Dallas


  De markt van Dallas, een andere hightech-corridor, fungeert als een verbonden campus voor het zuidwesten van de VS. Het biedt op elke locatie en campus verschillende glasvezelaanbieders.

  2323 Bryan Street >
  8435 N. Stemmons Freeway >
  850 E. Collins Boulevard >
  1210 Integrity Drive >

  Connectiviteitskaart voor Dallas downloaden >

  Dublin

  Technische giganten, van Google tot Facebook, hebben ervoor gekozen om van Dublin hun Europese thuis te maken, omdat zowel de overheid als lokale technische bedrijven de ontwikkeling van hun technische ecosysteem ondersteunen.

  Blanchardstown Corporate Park >
  Clonshaugh >
  Grange Castle Business Park >
  Unit 24, Hume Avenue >
  Unit 35, Lavery Avenue >

  Connectiviteitskaart voor Dublin downloaden >

  Frankfurt


  Deze locatie wordt beschouwd als de financiële hoofdstad van het Europese vasteland. Maar de locatie kan ook gezien worden als een connectiviteitshub, met toegang tot één van de drie hotspots met de meeste glasvezelverbindingen in Europa.

  Lyoner Straße >

  Connectiviteitskaart voor Frankfurt downloaden >

  Londen


  Een van 's werelds grootste datacentermarkten en een sterk verbonden regio, met carrier-neutrale en glasvezelrijke providers.

  11 Hanbury St, Londen >
  Dray Walk Area, Londen>
  West Drayton >
  Oliver’s Yard >
  Cloud House West >
  Sovereign House >
  Sovereign House North >

  Connectiviteitskaart voor Londen downloaden >

  Los Angeles


  De entertainmenthoofdstad Los Angeles staat ook bekend om  productie en internationale handel, waardoor datacenters en connectiviteit een centrale plaats innemen in de infrastructuur van de stad.

  600 West 7th Street >

  Connectiviteitskaart voor Los Angeles downloaden >

  Miami


  Een strategisch gelegen markt die dient als toegangspoort tot Zuid-Amerika met dataverkeer met hoge bandbreedte en een gebouw dat is ontworpen om een orkaan van categorie 5 te weerstaan, een weersomstandigheid die zich vaak voordoet.

  36 NE 2nd Street >

  New Jersey


  Als een aangrenzende markt voor New York City, levert deze subgroep van datacenters netwerken met lage latentie. Deze netwerken ondersteunen financiële uitwisselingsnetwerken en opkomende technologieën.

  300 JFK Boulevard East >
  100 Delawanna Avenue >
  2 Peekay Drive >
  3 Corporate Place >

  Connectiviteitskaart voor New Jersey downloaden >

  New York City


  Het hart van de internationale financiële markten en ook een opkomend technologiesegment. New York City wordt gezien als een kritische colocatie- en interconnectiemarkt, die gebruik maakt van wereldwijde netwerken.

  60 Hudson Street >
  111 8th Avenue >
  32 Avenue of the Americas >

  Connectiviteitskaart voor New York City downloaden >

  Osaka


  Als geheel is de Japanse markt behoorlijk volwassen, met, volgens Tech In Asia, IPO-waarde die al meer dan twee decennia wordt opgebouwd door startende softwaretechnologiebedrijven, uiteenlopend van prijsvergelijkingsportalen tot gaming en e-commerce.

  Digital Osaka 2 >

  Phoenix


  De faciliteit in Phoenix, een stad met een dynamische productiebasis en onderzoeksinstellingen, staat op nr. 1 in termen van interconnectiemogelijkheden. De peering exchange is al even indrukwekkend.

  120 East Van Buren Street >

  Portland


  Het noordoosten van de VS is een belangrijke markt, die dient als handelsroute naar Azië-Pacific. De regio is ook de thuisbasis van gaming-, content-, media- en SaaS-industrieën die profiteren van onze Metro Connect-functies.

  3825 NW Aloclek Street >

  San Francisco


  San Francisco staat bekend om de vele technologieondernemers die daar gevestigd zijn, maar is ook een knooppunt voor internationale financiële diestverlening en venture capital. Een sterk onderling verbonden markt, bekroond op het gebied van seismische techniek.

  200 Paul Avenue >
  365 Main Street >

  Connectiviteitskaart voor Bay Area downloaden >

  Seattle


  Een natuurlijke omgeving voor enkele van de bekendste retail- en ruimtevaartbedrijven. Ook een sterk onderling verbonden colocatieruimte, met toegang tot klanten die in Azië zijn gevestigd.

  2001 Sixth Avenue (Westin Building) >

  Connectiviteitskaart voor Seattle downloaden >

  Silicon Valley


  In de zakelijke omgeving van Noord-Californië, biedt dit gebied colocatie- en interconnectiediensten met toegang tot wereldwijde providers, cloud- en contentproviders.

  1100 Space Park Drive >
  2820 Northwestern Parkway >

  Connectiviteitskaart voor Bay Area downloaden >

  Toronto

  Toronto is een dynamische, diverse, opkomende stad die de ideale zakelijke omgeving biedt voor bedrijven die op zoek zijn naar concurrentievoordeel.

  1 Century Place >

  Breid uw colocatie-implementatie uit met connectiviteits- en cloudoplossingen

  Onderling verbonden

  Maakt de ervaringen met connectiviteit eenvoudiger, probleemlozer en consistenter, ongeacht de locatie of latentie.

  Meer informatie >

  Cloud

  Brengt een multi-cloud-infrastructuur samen om een eenvoudige en meer geïntegreerde verbinding te vormen, met de flexibiliteit die u nodig heeft.

  Meer informatie >

  Download Colocation Brochure

  Download de brochure

  Download onze Colocation Services Brochure voor meer informatie.

  Download nu
  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op