Hero Build To Suit

Build-to-Suit

Ontwerp uw ideale datacenter

Pas uw padklare perceel grond en infrastructuur aan met Built-to-Suit-oplossingen. Digital Realty Data Center Solutions® heeft een langdurige reputatie van operationele topkwaliteit. Dit wordt ondersteund door 11 opeenvolgende jaren met een uptime van vijf negens (99,999%), meer dan 3,300 jaar aan operationele ervaring en 539 acre aan grond wereldwijd. Wij garanderen lagere kosten (inclusief een lagere 'total cost of ownership') en uitgebreide technische expertise op het gebied van ontwikkeling van datacenters en ontwerp van infrastructuur. Daarmee hebben we alles wat u nodig heeft om uw ideale datacenter te creëren.

Krijg exact de hoeveelheid IT-capaciteit die u nu en in de toekomst nodig heeft.

Maak een keuze uit aanzienlijke percelen grenzend aan bestaande, met internetgateways verbonden campusomgevingen en stem het af op uw specificaties:

  • De bouwelementen van Build to Suit-datacenters omvatten verschillende verdiepingen, vloertypes en daktypes om de impact van natuurlijke omstandigheden te verkleinen.
  • Interieurelementen zoals entrees, vrachtwagen- en kantoorruimtes zorgen voor een goede beveiliging en bescherming.
  • Sanitaire / mechanische/elektrische uitrusting en ontwerp (voor de vereiste redundantie en vermogensdichtheid)
  • Telecommunicatietoegang (voor OSP-netwerktoegang)
  • Ontwerp in samenwerking de beste methode voor het implementeren van de vereiste elektrische, mechanische en koelingsinfrastructuur
  • Duurzame ontwerpen die erop zijn gericht uw CO2-footprint te minimaliseren en uw duurzaamheidsdoelstellingen te bereiken

Bijzondere behoeften? We helpen u graag.

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?