• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  

Datacenteroplossingen

Flexibele, schaalbare oplossingen voor uw kritieke infrastructuurbehoeften

Wanneer en waar u ons nodig heeft

300+

25+

50+

6

Datacenters Landen Metropolen Continenten

Onze datacenters zijn zo ontworpen dat uw bedrijf ze snel kan implementeren met oplossingen die 'klaar voor gebruik' zijn, of ze snel kan aanpassen op basis van uw behoeften. Van een enkele kast tot multi-Megawatt-implementaties, u kunt bij ons rekenen op de ervaring, veiligheid en herstelvermogen die nodig zijn in de digitale economie van vandaag.

Dit alles komt samen op PlatformDIGITAL®, ons flexibele wereldwijde platform, dat klanten voorziet van de tools die ze nodig hebben om een wereldwijde, strategische IT-infrastructuur te creëren om hun zakelijke doelen te bereiken.

Klaar voor gebruik

Flexibele omgeving

Colocatie

Kisten en kasten die klaar zijn voor gebruik en waarmee u aan uw hybride IT-eisen voldoet. De colocatie-oplossingen groeien en veranderen mee met uw behoeften.

Colocatie
Privépakketten

Privépakketten

Profiteer zonder grote kapitaalinvesteringen van de privacy en zekerheid van een dedicated datacenter.

Kies uit serviceproviders, redundantie-niveaus, stroomconfiguraties en connectiviteitsopties.

Datacenterpakketten

Duurzaamheidsgericht

Betrokkenheid

Groene datacenters

We streven naar milieu-efficiëntie door duurzame ontwerpen om zo de impact op het milieu te minimaliseren, het energiegebruik te optimaliseren en betere prestaties aan onze klanten te leveren.

Groene datacenters

Bewezen betrouwbare partner

Security 2

Beveiliging

Bij Digital Realty weten we dat het goed beschermen van uw waardevolle activa van fundamenteel belang is voor het succes van uw organisatie. Zie hoe wij ervoor zorgen dat uw kritieke apparatuur en gegevens beschermd zijn met onze veelomvattende beveiligingsvoorzieningen.

Beveiliging
Naleving

Naleving

Wij bieden uitgebreide complianceprogramma's met strikte eisen om te voldoen aan de strenge normen van de industrie. Al meer dan 2300 organisaties hosten hun gegevens en kritieke applicaties wereldwijd in compliant datacenters.

Naleving
Integrated Solution Partner

Samenwerken met Digital Realty

Wanneer u samenwerkt met Digital Realty, krijgt u een partner die aandachtig luistert om inzicht te krijgen in u en uw bedrijf. We waarborgen een verantwoordingsplicht en transparantie. Daarnaast bieden we deskundige, toekomstgerichte ondersteuning voor de implementatie en het beheer van uw datacenter. Ons Gating Process® biedt klanten een aantal goedkeuringen en controles om ervoor te zorgen dat u de regie heeft over uw implementatieproces.

Ontworpen volgens uw criteria

Build To Suit Data Center2

Build-to-Suit

Stem onze pasklare datacenters af op uw unieke eisen en maak uw IT klaar voor de toekomst en voor uw veranderende zakelijke behoeften.

Build-to-Suit
Powered Base Building

Powered Base Buildings®

Datacentergebouw dat alleen nog ingericht hoeft te worden op van stroom- en glasvezelkabels voorziene locaties. Breid waar nodig uit om te voldoen aan uw specifieke behoeften en wees sneller operationeel.

Powered Base Buildings®

Wij zorgen ervoor

Command Center

Remote Hands-service

Werk bij het gebruik van onze dataservices samen met onze experts om de mogelijkheden te ontdekken en uw datacenter optimaal te benutten.

Ons team werkt voor de maximale realisatie van uw strategie bij elke stap met u samen en stelt u in staat uw eigen datacenter-ecosysteem zo in te richten dat dit aan uw zakelijke behoeften voldoet.

Diensten
Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op