Datacenters

Wanneer en waar u ons nodig heeft

Ontworpen voor uw bedrijf. Kies voor oplossingen die direct klaar zijn voor gebruik, of pas ze snel aan. Van een enkele kast tot vele megawatts, wij dragen bij aan uw succes.

Wereldwijde footprint

Maak contact met de klanten, partners en diensten die uw bedrijf helpen in een interconnected, wereldwijd netwerk.

290+
Datacenters
24
Landen
47
Metropolen
6
Continenten
Meer informatie

Klaar voor gebruik

Flexibele omgeving

Colocatie

Kisten en kasten die klaar zijn voor gebruik en waarmee u aan uw hybride IT-eisen voldoet. De colocatie-oplossingen groeien en veranderen mee met uw behoeften.

Colocatie
Privépakketten

Privépakketten

Profiteer zonder grote kapitaalinvesteringen van de privacy en zekerheid van een dedicated datacenter.

Kies uit serviceproviders, redundantie-niveaus, stroomconfiguraties en connectiviteitsopties.

Datacenterpakketten

Duurzaamheidsgericht

Betrokkenheid

Groene datacenters

We streven naar milieu-efficiëntie door duurzame ontwerpen om zo de impact op het milieu te minimaliseren, het energiegebruik te optimaliseren en betere prestaties aan onze klanten te leveren.

Groene datacenters

Bewezen betrouwbare partner

Security 2

Beveiliging

Bij Digital Realty weten we dat het goed beschermen van uw waardevolle activa van fundamenteel belang is voor het succes van uw organisatie. Zie hoe wij ervoor zorgen dat uw kritieke apparatuur en gegevens beschermd zijn met onze veelomvattende beveiligingsvoorzieningen.

Beveiliging
Naleving

Naleving

Wij bieden uitgebreide complianceprogramma's met strikte eisen om te voldoen aan de strenge normen van de industrie. Al meer dan 2300 organisaties hosten hun gegevens en kritieke applicaties wereldwijd in compliant datacenters.

Naleving
Integrated Solution Partner

Samenwerken met Digital Realty

Wanneer u samenwerkt met Digital Realty, krijgt u een partner die aandachtig luistert om inzicht te krijgen in u en uw bedrijf. We waarborgen een verantwoordingsplicht en transparantie. Daarnaast bieden we deskundige, toekomstgerichte ondersteuning voor de implementatie en het beheer van uw datacenter. Ons Gating Process® biedt klanten een aantal goedkeuringen en controles om ervoor te zorgen dat u de regie heeft over uw implementatieproces.

Ontworpen volgens uw criteria

Build To Suit Data Center2

Build-to-Suit

Stem onze pasklare datacenters af op uw unieke eisen en maak uw IT klaar voor de toekomst en voor uw veranderende zakelijke behoeften.

Build-to-Suit
Powered Base Building

Powered Base Buildings®

Datacentergebouw dat alleen nog ingericht hoeft te worden op van stroom- en glasvezelkabels voorziene locaties. Breid waar nodig uit om te voldoen aan uw specifieke behoeften en wees sneller operationeel.

Powered Base Buildings®

Wij zorgen ervoor

Command Center

Remote Hands-service

Werk bij het gebruik van onze dataservices samen met onze experts om de mogelijkheden te ontdekken en uw datacenter optimaal te benutten.

Ons team werkt voor de maximale realisatie van uw strategie bij elke stap met u samen en stelt u in staat uw eigen datacenter-ecosysteem zo in te richten dat dit aan uw zakelijke behoeften voldoet.

Diensten

Uw IT-strategie toekomstbestendig maken

Op de hoogte blijven
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?

Neem contact met ons op