Wanneer en waar u ons nodig hebt

Ontworpen voor uw bedrijf. Kies voor oplossingen die direct klaar zijn voor gebruik, of pas ze snel aan. Van een enkele kast tot vele megawatts, wij dragen bij aan uw succes.

Wereldwijde footprint

Maak contact met de klanten, partners en diensten die jouw bedrijf helpen in een interconnected, wereldwijd netwerk.

210+

Datacenters

15

Landen

36

Metropolen

5

Continenten

Klaar voor gebruik

Colocatie

Kisten en kasten die klaar zijn voor gebruik en waarmee u aan uw hybride IT-eisen voldoet. De colocatie-oplossingen groeien en veranderen mee met uw behoeften.

Privépakketten

Profiteer zonder grote kapitaalinvesteringen van de privacy en zekerheid van een dedicated datacenter.

Kies uit serviceproviders, redundantie-niveaus, stroomconfiguraties en connectiviteitsopties.

Duurzaamheidsgericht

Groene datacenters

We streven naar milieu-efficiëntie door duurzame ontwerpen om zo de impact op het milieu te minimaliseren, het energiegebruik te optimaliseren en betere prestaties aan onze klanten te leveren.

Bewezen betrouwbare partner

Beveiliging

Bij Digital Realty weten we dat het goed beschermen van uw waardevolle activa van fundamenteel belang is voor het succes van uw organisatie. Zie hoe wij ervoor zorgen dat uw kritieke apparatuur en gegevens beschermd zijn met onze veelomvattende beveiligingsvoorzieningen.

Naleving

Wij bieden uitgebreide programma's met strikte eisen voor het volgen van de strenge eisen van industriestandaarden. Al meer dan 2300 organisaties hosten hun gegevens en kritieke applicaties wereldwijd in compliant datacenters.

Samenwerken met Digital Realty

Wanneer u samenwerkt met Digital Realty, krijgt u een partner die aandachtig luistert om inzicht te krijgen in u en uw bedrijf. We waarborgen een verantwoordingsplicht en transparantie. Daarnaast bieden we deskundige, toekomstgerichte ondersteuning voor de implementatie en het beheer van uw datacenter. Ons Gating Process® biedt klanten een aantal goedkeuringen en controles om ervoor te zorgen dat u de regie hebt over uw implementatieproces.

Ontworpen volgens uw criteria

Build-to-Suit

Stem onze pasklare datacenters af op uw unieke eisen en maak uw IT klaar voor de toekomst en voor uw veranderende zakelijke behoeften.

Powered Base Buildings®

Datacentergebouw dat alleen nog ingericht hoeft te worden op van stroom- en glasvezelkabels voorziene locaties. Bouw uit waar nodig voor uw specifieke behoeften en wees sneller operationeel.

Wij zorgen ervoor

Remote Hands-service

Werk bij het gebruik van onze dataservices samen met onze experts om de mogelijkheden te ontdekken en uw datacenter optimaal te benutten.

Ons team werkt voor de maximale realisatie van uw strategie bij elke stap met u samen en stelt u in staat uw eigen datacenter-ecosysteem zo in te richten dat dit aan uw zakelijke behoeften voldoet.

Uw IT-strategie toekomstbestendig maken

Casestudy's

Casestudy-hoogtepunten

  • Snellere, redundante implementatie en schaalbaarheid mogelijk
  • Latentie verlaagd naar minder dan 1,5 milliseconden
  • Toonaangevende connectiviteit met 55,4 keer betere doorvoersnelheden
  • Uitgebreide wereldwijde footprint met bijna onbeperkte groei

Nabij onze klanten zijn is cruciaal voor het stimuleren van innovatie en het verbeteren van een betere eindgebruikerservaring. We hebben Digital Realty ingeschakeld om ons te helpen bij onze internationale uitbreidingsinspanningen, omdat hun faciliteiten ons een manier gaven om onze datacenteractiviteiten snel te implementeren en snel operationeel te maken.

Francisco Romero Chief Operating Officer, IBM Cloud

Verbonden communities

Hoe kunt u digitale innovatie mogelijk maken met verbonden communities en colocatie?

Naar boven
Neem contact met ons op