Hero Campus Connect

Campus Connect

Land en breid uit met flexibele connectiviteitsoplossingen

De connected campus van Digital Realty biedt een oplossing voor uw groeiende colocatiebehoeften. Met onze connected datacenters bereikt u cloud- en netwerkproviders via de campus en verbindt u de omgevingen van uw bedrijfsactiviteiten.

Voor applicaties met één verbinding leveren we u ons Campus Connect-aanbod. Voor grotere, bulk-connectiviteitsbehoeften kan ons Pathway-product worden geïmplementeerd zowel in het gebouw als tussen faciliteiten in de campus.

De voordelen van een verbonden campus

 • Land in onze faciliteiten van wereldklasse in de nabijheid van een omvangrijk ecosysteem van serviceproviders overal in de campus.

 • Breid uit met onze locatie- en internetgateways of interconnected schaalomgeving.

 • Flexibiliteit: maak via uiterst veilige leidingen, afhankelijk van uw interconnectiebehoeften, verbinding via één of vele glasvezelaansluitingen.

  / 3 / 2 / 1

  Voordelen van Campus Connect en Pathway

  Campus Connect is een Layer 1-verbinding tussen eindpunten in de verbonden campus van Digital Realty. De verbinding wordt gerealiseerd met behulp van de aanwezige glasvezelinfrastructuur van Digital Realty. Daarnaast biedt Digital Realty Pathway. Hiermee maken we tussen twee eindpunten de installatie van bekabeling mogelijk, die een gebouw in, binnen een gebouw of tussen gebouwen op een campus loopt.

  Campus Connect Pathways
  • Breid uw datacenter-footprint probleemloos uit door gebruik te maken van de volledige set producten voor campus-interconnectie
  • Profiteer van lage-latentieconnectiviteit met hyperscale cloudserviceproviders in de directe nabijheid van colocatie-datacenters
  • Besteld en geleverd als een Cross Connect in de hele connected campus van Digital Realty
  • Krijg toegang tot het hele ecosysteem van klanten en serviceproviders in onze interconnected schaal-, internetgateway- en colocatiefaciliteiten.

  Verkrijgbaarheid

  Kom meer te weten over Campus Connect

  Log in op het klantenportal
  Wilt u contact opnemen?