Afgestemd op het bekrachtigen van uw bedrijf in een tijdperk van interconnectie

In een connected wereld wilt u virtuele of fysieke verbinding met uw klanten, partners, leveranciers en faciliteiten. Daarnaast wilt u de mogelijkheden van uw netwerk uitbreiden. De juiste service op het gebied van connectiviteit helpt ook om een hoge beschikbaarheid te garanderen en uw noodherstelplan te verbeteren.

Connectiviteit over verschillende datacenters zorgt voor meer veiligheid en betere prestaties van uw belangrijkste applicaties. Door uw infrastructuur te optimaliseren zodat u kunt profiteren van de beschikbare deelnemers, behoudt u uw concurrentievoordeel en verlaagt u de totale eigendomskosten.

Maak uw interconnectiestrategie toekomstbestendig

Toegang tot vitale ecosystemen die klanten, partners en diensten op wereldwijde schaal verbinden

Veilige verbindingen met uitwisselingen en platforms in de nabijheid van bestaande en nieuwe markten

Verschillende mogelijkheden voor netwerkconnectiviteit en flexibele bandbreedte zodat u de gewenste veerkracht voor en controle over uw netwerk kunt bereiken

Een provider met een toonaangevende financiële staat van dienst waarmee sneller redundante colocatiefaciliteiten en herstelmogelijkheden worden bereikt dan met welke andere provider ook

1/1

Cross Connect

Met een toonaangevende leverancier van colocaties kunt u rekenen op beveiligde, vaste verbindingen met beschikbare partijen in meer dan 200 faciliteiten over de hele wereld, beheerd via ons bekroonde portaal met SLA voor 48-uurs beschikbaarheid.

Campus Connect

Lokale, dedicated connectiviteitsoplossing binnen campus-omgevingen van Digital Realty in hyperconnected metropolen over de hele wereld.

Metro Connect

Snel een speciale verbinding tot stand brengen tussen meerdere Digital Realty-faciliteiten in hetzelfde metropoolgebied.

Service Exchange

Beheer missie-kritische applicaties met veilige, wereldwijde toegang tot de clouds waarmee u wilt werken. Service Exchange, mogelijk gemaakt door Megaport, zorgt voor toegang tot verschillende verbindingen via diverse serviceproviders via één portal.

Internet Exchange

Neem deel aan grote carrier-, content- en draadloze netwerken op een enkel, zeer beschikbaar serviceplatform.

IP-bandbreedte

Gemengd aanbod dat een zeer betrouwbare, 'altijd werkende' verbinding met internet biedt.

Verbonden communities

Hoe kunt u digitale innovatie mogelijk maken met verbonden communities en colocatie?

Ontvang een connectiviteitsevaluatie

Naar boven
Neem contact met ons op