• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  

Connectiviteit

Afgestemd op het bekrachtigen van uw bedrijf in een tijdperk van interconnectie

Onze interconnectie-diensten bieden uw klanten, partners, leveranciers en faciliteiten een virtuele of fysieke datacenterverbinding en breiden tegelijkertijd de mogelijkheden van uw netwerk uit. De juiste service op het gebied van connectiviteit helpt ook om een hoge beschikbaarheid te garanderen en uw noodherstelplan te verbeteren.

Connectiviteit over verschillende datacenters zorgt voor meer veiligheid en betere prestaties van uw belangrijkste applicaties. Door uw infrastructuur te optimaliseren zodat u kunt profiteren van de beschikbare deelnemers, behoudt u uw concurrentievoordeel en verlaagt u de totale eigendomskosten.

Maak uw strategie toekomstbestendig met geoptimaliseerde interconnectiediensten

 • Icon Ecosystems

  Toegang tot vitale ecosystemen die klanten, partners en diensten op wereldwijde schaal verbinden

 • Icon Exchanges

  Veilige verbindingen met uitwisselingen en platforms in de nabijheid van bestaande en nieuwe markten

 • Icon Network

  Verschillende mogelijkheden voor netwerkconnectiviteit en flexibele bandbreedte zodat u de gewenste veerkracht voor en controle over uw netwerk kunt bereiken

 • Icon Redundancy

  Een provider met een toonaangevende financiële staat van dienst waarmee sneller redundante colocatiefaciliteiten en herstelmogelijkheden worden bereikt dan met welke andere provider ook

  / 4 / 2 / 2
  Cross Connect

  Cross Connect

  Met een toonaangevende leverancier van interconnectiediensten kunt u rekenen op beveiligde, vaste verbindingen met beschikbare partijen in meer dan 200 faciliteiten over de hele wereld, beheerd via ons bekroonde portaal met SLA voor 48-uurs beschikbaarheid.

  Cross Connect
  Campus Connect

  Campus Connect

  Lokale, dedicated connectiviteitsoplossing binnen campus-omgevingen van Digital Realty in hyperconnected metropolen over de hele wereld.

  Campus Connect
  Metro Connect

  Metro Connect

  Snel een speciale verbinding tot stand brengen tussen meerdere Digital Realty-faciliteiten in hetzelfde metropoolgebied.

  Metro Connect
  Service Exchange

  Service Exchange

  Beheer missie-kritische applicaties met veilige, wereldwijde toegang tot de clouds waarmee u wilt werken. ServiceFabric™ Exchange is een suite van fundamentele connectiviteitsproducten die toegang bieden tot meerdere verbindingen via meerdere serviceproviders, allemaal vanuit één portal.

  Service Exchange
  Service Fabric Connect mod img

  ServiceFabric™ Connect

  Beheer gedistribueerde hybride IT-infrastructuur met ServiceFabric-geactiveerde geautomatiseerde workflows voor private en publieke clouds, netwerkproviders en Software-as-a-Service-toepassingen. ServiceFabric™ Connect biedt toegang tot iedereen, overal en op elk gewenst moment, vanaf een intuïtief wereldwijd orkestratieplatform.

  ServiceFabric Connect
  Internet Exchange

  Internet Exchange

  Neem deel aan grote carrier-, content- en draadloze netwerken op een enkel, zeer beschikbaar serviceplatform.

  Internet Exchange
  Direct Internet Access

  IP-bandbreedte

  Een gemengd aanbod dat een zeer betrouwbare, 'altijd actieve' verbinding met internet biedt.

  IP-bandbreedte
  Hero Manifesto hero 1 A 022221

  Bewerkstelligen van verbonden datagemeenschappen

  Lees ons nieuwe sectormanifest voor het verbinden van mondiale gemeenschappen rondom hun meest strategische middel: data

  Meer informatie
  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op