Hoogwaardige hybride en private clouds

Of u nu workloads elders moet onderbrengen, meerdere datacenters of meerdere clouds moet verbinden of eenvoudigweg de continuïteit van uw hybride-cloudimplementaties moet versterken, Digital Realty heeft de betrouwbare, eenvoudige en veilige oplossingen die u nodig hebt.

Digital Realty kan uw migratie ondersteunen met een optimale mix van applicaties die op de cloud kunnen draaien en private ondersteuning krijgen. Doe uw voordeel met de beste connectiviteit die nu verkrijgbaar is, met schaalbare opties die uw toekomst kracht bijzetten.

Uitgebreide keuze aan oplossingen

Hybride cloud vereenvoudigd

Cloudconnectiviteit, wereldwijde multi-cloudtoegang en partnerondersteuning.

Hier klopt het hart van de cloud

Grote cloudproviders vertrouwen op Digital Realty voor missie-kritische infrastructuur. Profiteer van connectiviteit met lage latentie door colocatie in nabijheid van middelen voor cloudcomputing.

Breid uw reikwijdte uit

Toegang tot nieuwe cloudserviceproviders en andere regio's via een ongeëvenaarde wereldwijde aanwezigheid in meer dan 32 metropolen.

1/1

Directe cloudtoegang

Levering van afgestemde connectiviteit aan toonaangevende cloudserviceproviders vanuit onze internetgatewayfaciliteiten voor latentie-gevoelige zaken die een snelle doorvoer en sterke beveiliging vereisen.

Toegang tot meerdere clouds

Beheer uw verbindingen met meerdere clouds, netwerken en partners via één interface.

Schaalbare infrastructuur

Houd rekening met IT-groei en -evolutie op de lange termijn door uw clouddiensten onder te brengen en uit te breiden binnen onze verbonden campus-omgevingen en van uw platforms snel wereldwijd exacte kopieën te maken.

Colocatie met lage latentie

Klanten van IBM vertrouwen op de kracht van Digital Realty voor hun best presterende applicaties, door klantimplementaties in de nabijheid van IBM's computerinfrastructuur te plaatsen.

Casestudy's

Casestudy-hoogtepunten

  • Wij bieden één eenvoudige zakelijke interface, een wereldwijde, carrier-neutrale colocatie-oplossing
  • Wij bieden 100 GB private lijnen voor het afhandelen van meerdere diensten aan en vanuit belangrijke locaties
  • SD-WAN connectiviteitsopties
  • Uitschakeling van netwerkarchitectuur met 'single point of failure'

AT&T en Digital Realty ontwierpen, bouwden en implementeerden met ons een verbeterde wereldwijde netwerkbasis waarmee onze zakelijke flexibiliteit en diensten aan onze klanten nu en in de toekomst beter worden. Zonder de expertise van elk bedrijf zouden we veel moeite hebben gehad onze infrastructuur op deze schaal of met deze snelheid te upgraden.

CTO, multinationale bank- en financiële dienstverlener

Verbonden communities

Hoe kunt u digitale innovatie mogelijk maken met verbonden communities en colocatie?

Neem contact met ons op

Manage uw migratie naar een optimale mix van cloud-enabled en privaat-ondersteunde applicaties.

Naar boven
Neem contact met ons op