• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • Investeerderrelaties
  • Directie
  •  
  •  
  •  

Hybride cloud

Hoogwaardige hybride en private clouds

Of u nu workloads buiten de locatie moet verplaatsen, meerdere datacenters of meerdere clouds moet verbinden, of gewoon het herstelvermogen van uw hybride cloudimplementaties moet garanderen, Digital Realty heeft de betrouwbare, eenvoudige en veilige oplossingen die u nodig heeft om uw digitale transformatie te versnellen.

Digital Realty kan uw migratie ondersteunen met een optimale mix van applicaties die op de cloud kunnen draaien en private ondersteuning krijgen. Profiteer van het wereldwijde platform van Digital Realty en een robuust verbonden gemeenschap van serviceproviders om uw hybride IT-strategie te ondersteunen, nu en wanneer uw bedrijfsbehoeften zich ontwikkelen.

Waarom kiezen voor hybride cloud?

Hybride cloudoplossingen bieden meer flexibiliteit, schaalbaarheid en wendbaarheid van toepassingen, waardoor bedrijven hun kosten kunnen verlagen, innovatie kunnen stimuleren en superieure klantervaringen kunnen leveren. De mix van publieke, private en hybride cloudoplossingen van Digital Realty kan uw concurrentievoordeel verbeteren, uw rendement op investering maximaliseren en de concurrentie voorblijven.

Uitgebreide wereldwijde oplossingen voor uw hybride cloudstrategie

 • Vereenvoudigde hybride cloudconnectiviteit

  Met cloudconnectiviteit, wereldwijde multi-cloudtoegang en partnerondersteuning maakt Digital Realty hybride cloud eenvoudig tijdens uw digitale transformatieproces.

 • Betrouwbare bedrijfskritische infrastructuur

  Digital Realty biedt private cloud, server hosting, VPS en VK-dedicated server oplossingen. Grote cloudproviders vertrouwen Digital Realty hun bedrijfskritische infrastructuur toe. Profiteer van connectiviteit met een lage latentie door zich in de buurt van cloud computing-bronnen te vestigen.

 • Uw bereik uitbreiden naar nieuwe cloudserviceproviders en regio's

  Toegang tot nieuwe cloudserviceproviders en afgelegen regio's in een ongeëvenaarde wereldwijde footprint die meer dan 32 metropoolmarkten omvat, inclusief dedicated servers in Europa en multi-cloud diensten.

  / 3 / 2 / 1

  Directe toegang tot de cloud voor latentiegevoelige vereisten

  Voorzie in speciale connectiviteit met toonaangevende cloudserviceproviders vanuit onze internet gateway faciliteiten voor latentie-gevoelige vereisten die een hoge doorvoer en veiligheid vereisen, met snelle VPS servers en cloud management software.

  Blue grad 5000x1800

  Multi-cloud toegang via ServiceFabric™ Connect

  Beheer uw verbindingen met meerdere clouds, netwerken en partners via één enkele interface met onze diensten voor multi-cloudconnectiviteit en hybride infrastructuur.

  ServiceFabric™ Connect
  Schaalbare infrastructuur

  Schaalbare infrastructuur voor IT-groei op lange termijn

  Plan voor IT-groei en evolutie op lange termijn door uw clouddiensten te laten landen en uit te breiden met keuze uit ons aanbod van beheerde cloud, cloud migratie en moving data to the cloud-oplossingen binnen onze verbonden campus-omgevingen en repliceer uw platforms snel op wereldwijde basis.

  Datacenterlocaties
  Colocatie met lage latentie

  Colocatie met lage latentie voor krachtige toepassingen

  De klanten van IBM vertrouwen op Digital Realty om hun best presterende applicaties van energie te voorzien door klantimplementaties in de buurt van IBM's computerinfrastructuur te plaatsen.

  Colocatie met lage latentie

  Casestudies hybride cloud

  • Casestudy-hoogtepunten

   • Wij bieden één eenvoudige zakelijke interface, een wereldwijde, carrier-neutrale colocatie-oplossing
   • Wij bieden 100 GB private lijnen voor het afhandelen van meerdere diensten aan en vanuit belangrijke locaties
   • SD-WAN connectiviteitsopties
   • Uitschakeling van netwerkarchitectuur met 'single point of failure'

   AT&T en Digital Realty ontwierpen, bouwden en implementeerden met ons een verbeterde wereldwijde netwerkbasis waarmee onze zakelijke flexibiliteit en diensten aan onze klanten nu en in de toekomst beter worden. Zonder de expertise van elk bedrijf zouden we het moeilijk hebben om onze infrastructuur op deze schaal en met deze snelheid te verbeteren.

   CTO, multinationale bank- en financiële dienstverlener
  • Casestudy-hoogtepunten

   • Snellere, redundante implementatie en schaalbaarheid mogelijk
   • Latentie verlaagd naar minder dan 1,5 milliseconden
   • Toonaangevende connectiviteit met 55,4 keer betere doorvoersnelheden
   • Uitgebreide wereldwijde footprint met bijna onbeperkte groei

   Nabij onze klanten zijn is cruciaal voor het stimuleren van innovatie en het verbeteren van een betere eindgebruikerservaring. We hebben Digital Realty ingeschakeld om ons te helpen bij onze internationale uitbreidingsinspanningen, omdat hun faciliteiten ons een manier gaven om onze datacenteractiviteiten snel te implementeren en snel operationeel te maken.

   Francisco Romero Chief Operating Officer, IBM Cloud
  Hero Manifesto hero 1 A 022221

  Bewerkstelligen van verbonden datagemeenschappen

  Lees ons nieuwe sectormanifest voor het verbinden van mondiale gemeenschappen rondom hun meest strategische middel: data

  Meer informatie

  Veelgestelde vragen

  Is colocatie hetzelfde als cloud?

  Het korte antwoord is nee, colocatie en cloud zijn niet hetzelfde. Bij colocatie huurt u fysieke ruimte in een datacenter om uw servers, opslag en netwerkapparatuur onder te brengen, terwijl u bij cloud computing via internet toegang krijgt tot computermiddelen zonder dat u de onderliggende infrastructuur hoeft te beheren.

  Hoewel beide opties voordelen kunnen bieden, zoals meer veiligheid en schaalbaarheid, verschillen ze in hun kostenstructuur en controleniveau. Het is belangrijk om de verschillen tussen colocatie en cloud computing te begrijpen om te bepalen welke optie het meest geschikt is voor uw zakelijke behoeften.

  Wat zijn de belangrijkste voordelen van een migratie naar de cloud?

  Migratie naar de cloud biedt tal van voordelen voor bedrijven van elke omvang, waaronder meer flexibiliteit, schaalbaarheid en kostenefficiëntie.

  Door gegevens, toepassingen en infrastructuur naar de cloud te verplaatsen, kunnen bedrijven hun kapitaaluitgaven voor hardware en IT-personeel verlagen en tegelijkertijd hun vermogen om snel te reageren op veranderende marktomstandigheden verbeteren. Cloud computing zorgt ook voor meer samenwerking en toegankelijkheid, aangezien werknemers overal met een internetverbinding toegang hebben tot gegevens en toepassingen. Daarnaast bieden cloudproviders geavanceerde beveiligingsfuncties, zoals gegevensversleuteling en identiteitsbeheer, die de algehele gegevensbescherming en compliance kunnen verbeteren. In het algemeen kan een migratie naar de cloud bedrijven helpen concurrerend te blijven, activiteiten te stroomlijnen en innovatie te stimuleren.

  Welk type cloudmigratie is beschikbaar?

  Er zijn drie hoofdtypes van cloudmigratie beschikbaar:

  1. Lift en shift migratie - ook bekend als rehosting, houdt in dat bestaande applicaties en workloads naar de cloud worden verplaatst zonder dat er wijzigingen worden aangebracht. Deze methode kan snel worden uitgevoerd en verstoort de werkzaamheden het minst.
  2. Applicatie refactoring migratie - ook bekend als re-architecting, houdt in dat belangrijke wijzigingen in de applicatiearchitectuur en -code worden aangebracht om deze te optimaliseren voor de cloudomgeving. Deze methode kan grotere voordelen opleveren, maar vergt ook meer tijd en middelen.
  3. Cloud-native migratie - ook bekend als herbouw, houdt in dat geheel nieuwe applicaties worden gebouwd die speciaal zijn ontworpen om in de cloud te draaien. Deze methode kan de meeste voordelen bieden, maar vergt ook een aanzienlijke investering in tijd en middelen.

  Elk type cloudmigratie heeft zijn voor- en nadelen, en de beste aanpak hangt af van de specifieke behoeften en doelstellingen van uw bedrijf. Door samen te werken met een betrouwbare partner voor cloudmigratie kunt u de beste aanpak bepalen en een succesvolle migratie garanderen.

  Lopen de gegevens van een organisatie meer risico in de cloud dan op locatie?

  De gegevens van een organisatie lopen in de cloud niet noodzakelijkerwijs meer risico dan op locatie. Veel cloudproviders bieden geavanceerde beveiligingsmaatregelen en compliance-certificaten om de veiligheid van de gegevens van hun klanten te waarborgen.

  Het is echter belangrijk op te merken dat de beveiliging van gegevens in de cloud grotendeels afhangt van de wijze waarop de clouddienst door de organisatie wordt geconfigureerd en beheerd. Met de juiste beveiligingsmaatregelen en best practices, zoals sterke toegangscontrole, versleuteling en regelmatige back-ups, kunnen de gegevens van een organisatie in de cloud net zo veilig zijn als op locatie. Het is ook belangrijk te werken met een gerenommeerde en betrouwbare cloudprovider met een sterke staat van dienst op het gebied van beveiliging en compliance.

  In het algemeen moet de beveiliging van de gegevens van een organisatie in de cloud niet lichtvaardig worden opgevat, maar met de juiste voorzorgsmaatregelen en zorgvuldigheid kan de cloud een veilige en zekere optie zijn voor de opslag en het beheer van gegevens.

  Wat is hybride cloud?

  Hybride cloud is een computeromgeving die de voordelen van zowel publieke als private clouds combineert.

  In een hybride cloud worden sommige gegevens en applicaties opgeslagen in een public cloud, terwijl andere worden opgeslagen in een private cloud of infrastructuur op locatie. Hierdoor kunnen organisaties profiteren van de schaalbaarheid en kosteneffectiviteit van publieke clouds en tegelijkertijd de controle behouden over gevoelige gegevens en kritieke applicaties die meer beveiliging en maatwerk vereisen. Hybride cloud maakt ook naadloze migratie tussen verschillende cloudomgevingen mogelijk, wat flexibiliteit en wendbaarheid biedt bij het inspelen op veranderende bedrijfsbehoeften. Met de juiste strategie en implementatie kan hybride cloud organisaties het beste van twee werelden bieden en digitale transformatie stimuleren.

  Digital Realty levert hybride cloudtechnologie, hybride cloudcolocatie en hybride cloudhostingdiensten.

  Architech afbeelding03 2021 12 17 134537 Architech afbeelding02 2021 12 17 134536 Architech afbeelding01 2021 12 17 134535

  Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

  Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

  Neem contact met ons op