search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Onze fusie met Dupont Fabros Technology: groei zonder grenzen

William Stein, algemeen directeur
14 september 2017

Zoals u wellicht heeft gelezen, hebben we in juni de definitieve overeenkomst aangekondigd waarbij DuPont Fabros Technology (DFT) zou fuseren met Digital Realty. Ik ben verheugd te kunnen melden dat onze respectieve aandeelhouders de transactie hebben goedgekeurd, de transactie is afgerond en we beginnen nu met de integratie van de twee bedrijven. De gecombineerde expertise, voetafdruk en serviceportfolio's van deze twee bedrijven zullen huidige en toekomstige klanten, partners, investeerders en werknemers ten goede komen op manieren die geen van beide bedrijven alleen had kunnen bereiken.

Het gecombineerde bedrijf is nu de negende grootste beursgenoteerde Amerikaanse REIT in de RMZ-index met een aandelenmarktkapitalisatie van ongeveer $ 27 miljard en een totale ondernemingswaarde van meer dan $ 35 miljard. Onze omvang en ervaring stellen ons in staat u beter van dienst te zijn, en we kijken ernaar uit om nog nauwer met u samen te werken om uw blijvend succes en tevredenheid te garanderen.

Deze strategische transactie vertegenwoordigt de grootste stap die we tot nu toe hebben gezet in het versnellen van onze toewijding om de meest uitgebreide set datacenteroplossingen en -expertise op de markt te bieden - ter ondersteuning van colocatie en interconnectie in één kast, tot multi-megawatt, en nu hyperscale implementaties. De 12 multi-tenant faciliteiten van de DFT-datacenters breiden ons hyperscale productaanbod aanzienlijk uit en verbeteren ons vermogen om te voldoen aan de snelgroeiende behoeften van zowel de toonaangevende cloudserviceproviders als zakelijke klanten die overstappen op hybride cloud-architecturen.

De ontwikkelingspijplijn van DFT maakt een sterke groei van de Digital Realty Connected Campus-portfolio mogelijk. Zes datacenterontwikkelingsprojecten die momenteel in aanbouw zijn in Ashburn, Chicago, Santa Clara en Toronto zullen naar verwachting in de komende 12 maanden worden voltooid en zijn al voor 48 procent voorverhuurd. Daarnaast heeft DFT ook strategische grondposities in Ashburn, Phoenix en Oregon die verdere uitbreiding mogelijk maken als er extra capaciteit nodig is.

Naast activa van wereldklasse in de grootste metropolen van het land, heeft DFT een uitstekend team met een grondige kennis van best practices in de branche voor klantbetrokkenheid en voortdurende tevredenheid. In de komende weken gaan we door met het uitvoeren van de strategische integratie van Digital Realty en DFT, ontworpen om onze klanten meer keuze en flexibiliteit te bieden.

Tags