search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Introductie van ServiceFabric™: Voldoen aan ons manifest

Alex Marcham, Sr Director, Productstrategie
30 juni 2022

Vandaag kondigen we de wereldwijde marktintroductie van ServiceFabric™ Connect aan. Dit is de eerste service die wordt geleverd door ons nieuw ontwikkelde wereldwijde serviceorkestratieplatform, ServiceFabric™, in NA, EMEA en APAC.

In ons Industry Manifesto, Enabling Connected Data Communities, schetsten we hoe Digital Realty® een centrale rol zal spelen bij het verbinden van wereldwijde gemeenschappen met wat in toenemende mate hun meest strategische bezit wordt: hun data. Om dit te doen, zullen onze bestaande producten en mogelijkheden evolueren om ervoor te zorgen dat onze klanten beschikken over toonaangevende tools om gelijke tred te houden met hun eigen veranderende IT-behoeften.

ServiceFabric™ is een enorme stap voorwaarts in het mogelijk maken van deze visie. Dit nieuwe wereldwijde platform voor serviceorkestratie, intern ontwikkeld door Digital Realty®, stelt ons in staat om een ​​nieuw serviceniveau te bieden aan ons wereldwijde klantenbestand. ServiceFabric™ kan service-elementen voor netwerkconnectiviteit uit meerdere bronnen samenbrengen, waaronder die van Digital Realty® en onze partners, om de end-to-end servicecombinaties te creëren die klanten nodig hebben om aan hun technologische behoeften te voldoen en hun zakelijke doelen te ondersteunen.

ServiceFabric™ ondersteunt veel van de mogelijkheden van PlatformDIGITAL® met zijn nieuwe service-orkestratiemogelijkheden, waardoor onze klanten eenvoudig wereldwijde connectiviteit kunnen bieden en verbonden services kunnen orkestreren in onze wereldwijde datacentervoetafdruk . Hierdoor kunnen onze klanten workflows creëren die centra voor gegevensuitwisseling met elkaar verbinden en toegang krijgen tot de datagemeenschappen waar onze klanten om geven. ServiceFabric™ stelt ons in staat om een ​​nieuwe generatie wereldwijde en virtuele gedistribueerde netwerk- en datacentrische services te bieden.

De initiële servicemogelijkheden die door ServiceFabric™ worden geleverd, zijn gericht op netwerkconnectiviteitsservices. Deze services worden ServiceFabric™ Connect genoemd en omvatten de volgende initiële mogelijkheden:

  • Wereldwijde Layer 2 virtuele connectiviteit met uw hybride IT-infrastructuur en cloudpartners
  • Global Layer 3 virtuele connectiviteit met uw hybride IT-infrastructuur
  • Op virtuele routers gebaseerde connectiviteit met uw hybride IT-infrastructuur en cloudpartners

Deze virtuele netwerkdiensten worden ondersteund door de toonaangevende fysieke interconnectie- en gevirtualiseerde connectiviteitsproducten van Digital Realty, waardoor onze klanten een echte end-to-end wereldwijde interconnectiviteitsoplossing krijgen met de schaal en consistentie van onze bestaande mogelijkheden voor interconnectie, cross connect en netwerkdiensten. gecombineerd met de flexibiliteit en kracht van virtuele services op ons nieuwe service-orkestratieplatform.

Ons ServiceFabric™-platform is vanaf het begin ontworpen om de toekomstige integratie van een breed scala aan partners te ondersteunen. We hebben vandaag geïntegreerde mogelijkheden van Digital Realty® en Megaport ™, en in de toekomst zullen er nog veel meer volgen. Het open ecosysteem en de flexibele architectuur zijn goed afgestemd op onze positie in de branche als de aanjager van het enige echt open weefsel van stoffen, waar de ervaring van elke klant wordt verbeterd door elke geïntegreerde partner. ServiceFabric™ staat dan ook in het teken van openheid en wordt uitgerold met partners die open zijn.

ServiceFabric™ Connect is meer dan een softwaregedefinieerd netwerk (SDN) aanbod; we hebben ons platform fysiek geïmplementeerd in onze gedistribueerde wereldwijde voetafdruk en elke implementatie verbonden met een nieuw backbone-netwerk. Dit netwerk en ons orkestratieplatform zijn ontworpen om de best beschikbare netwerkconnectiviteit te gebruiken om te voldoen aan de connectiviteitsbehoeften van ServiceFabric™ -klanten en zullen in de loop van de tijd evolueren om onze klanten meer waarde te bieden.

Met de lancering van ServiceFabric™ Connect maken we een enorme sprong voorwaarts op het pad dat we in ons Industry Manifesto hebben uitgezet: de mogelijkheid voor onze klanten om een ​​verscheidenheid aan services van Digital Realty® en onze partners op één plek te orkestreren, waarbij ze oplossingen bieden voor zowel hun fysieke en virtuele infrastructuurbehoeften in één enkel platform, stelt diezelfde klanten in staat om aanzienlijke gegevenswaarde te ontgrendelen die momenteel vastzit.

ServiceFabric™ is vandaag algemeen beschikbaar met marktintroductie in geselecteerde faciliteiten in onze wereldwijde voetafdruk, met een bereik dat aanvankelijk Noord-Amerika, Europa en Azië omvatte, met 61 ondersteunde locaties in 32 grootstedelijke markten.

Kijk om de komende weken meer te horen over onze aanstaande marktintroductie.

Neem voor meer informatie over ServiceFabric™ & ServiceFabric™ Connect contact op met uw lokale Digital Realty accountvertegenwoordiger.

Tags