Chris Sharp, CTO
April 11, 2017

Cloudcomputing is essentieel geworden voor de werking van veel bedrijfskritische applicaties. Of het nu interne IT-teams zijn zoekend naar een snelle implementatie van ontwikkelomgevingen, snelle schaalvergroting van bedrijfsapplicaties, webconferenties, of leveranciers die migreren naar een cloudimplementatiemodel, afhankelijkheid van de cloudoplossingen die uw bedrijf ondersteunen is nauwelijks te vermijden. Bovendien is het niet eenvoudig veelomvattende oplossingen te vinden die ervoor zorgen dat kritieke bedrijfsapplicaties beschikbaar blijven en ook helpen bij het vereenvoudigen van de implementatie van hybride clouds..

Omdat IT-omgevingen vaak bestaan vele componenten die verschillende cloudomgevingen, verschillende connectiviteitsopties en diensten van meerdere providers vereisen, is de complexiteit van integratie voor veel ondernemingen een grote hobbel. Van de 270verantwoordelijken die werden ondervraagd in een onderzoek door technologieanalist Gartner, gaf 56% integratie aan als de belangrijkste reden om te kiezen voor de overstap van een SaaS-oplossing naar een oplossing op het bedrijfsterrein.

Een flexibele multi-cloudarchitectuur is een essentieel bedrijfsmiddel. Snel en veilig producten en diensten kunnen inzetten is een concurrentievoordeel dat rechtstreeks van invloed kan zijn op de bedrijfsresultaten.

Wanneer een bedrijf meerdere cloudimplementaties gaat samenvoegen - zoals een private cloud-oplossing die via public cloud schaalt, of een public cloud-oplossing die afhangt van gegevens in een als klant gehost opslagsysteem - komen de kracht en complexiteit van hybride cloud aan het licht. Voor de beste resultaten moeten de omgevingen waaruit de hybride cloud bestaat, naadloos met elkaar zijn verbonden. De moeilijkheid om die naadloze verbinding tot stand te brengen, is een deel van de grote uitdaging bij de invoering van hybride en multi-cloudcomputing.

Tegenwoordig zijn met de connected campus van Digital Realty alle essentiële datacenter-, netwerk- en connectiviteitselementen gecombineerd tot één allesomvattende oplossing en kunt u uw multi- en hybride-cloudarchitectuur eenvoudiger creëren binnen één veilige omgeving.

Daarnaast biedt onze Service Exchange verbeterde beveiliging, betrouwbaarheid en snelheid door het openbare internet te vermijden en u een privéverbinding te bieden met uw gewenste cloudprovider of zelfs meerdere implementaties van meerdere cloudsproviders door één poort of redundante poorten.

De combinatie van onze Connected Campus en Service Exchange helpt bij het wegnemen van een aantal hindernissen bij de implementatie van hybride cloud door kritieke netwerkservices, meerdere cloudserviceproviders en verschillende connectiviteitsopties samen te brengen binnen één allesomvattende oplossing.

Kom meer te weten over hoe de verbonden campus voordelig kan zijn voor uw bedrijf en ga bouwen aan het krachtige netwerk dat u zocht door gebruik te maken van toegewijde connectiviteit met de cloud vanuit uw eigen architectuur.

Naar boven
Neem contact met ons op