search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Hoe digitale bedrijven in Noord-Virginia de effecten van gegevenszwaartekracht kunnen overwinnen

Matthew Scholtes , senior vermogensbeheerder
19 oktober 2021

Wist je dat het grootstedelijk gebied van Noord-Virginia een van de grootste Amerikaanse metropolen is die digitale transformatie doormaakt? Het gebied heeft een aanzienlijke technologische groei doorgemaakt die verder wordt gestimuleerd door grote uitbreidingen en investeringen in de afgelopen jaren. Door de toenemende datagroei en de wereldwijde data-uitwisseling is het ook noodzakelijk geworden om de IT-infrastructuur te transformeren om aan de eisen van de digitale economie te voldoen.

Het grote cluster van datacenters in Noord-Virginia en meer dan 700 gegevensverwerkings-, hosting- en aanverwante vestigingen in het gebied wordt door sommigen de Silicon Valley van het Oosten genoemd. Zijn status als bloeiende digitale hub inspireerde Amazon om een ​​tweede hoofdkantoor in het gebied te vestigen.

Amazon zal zich nu aansluiten bij andere opmerkelijke bedrijven die hubs hebben in Noord-Virginia, waaronder Microsoft, Google, Facebook, Oracle en Salesforce. In meer dan 12 jaar, te beginnen in 2018, zijn ze van plan om ongeveer $ 2,5 miljard te investeren in een locatie die 4 miljoen vierkante meter aan energie-efficiënte kantoorruimte zal omvatten. Dit zou moeten leiden tot een snelle banengroei en economische expansie in de metro, waarvan een groot deel zal worden gekoppeld aan de digitale transformatie van Internet of Things (IoT), softwareontwikkelingen, cloudtechnologieën en andere technologieën.

Overheid zijn het leidende industriesegment in Noord-Virginia, maar verschillende andere industrieën zijn aanzienlijk aanwezig in het gebied. Op het gebied van technologie vindt u tal van bedrijven op het gebied van cyberbeveiliging, software en datacenters.

Andere industrieën met een substantiële aanwezigheid in Noord-Virginia zijn onder meer life sciences, productiebedrijven en supply chain-logistiek. Veel van deze sectoren vereisen aanzienlijke datacenterinterconnecties en cloudconnectiviteit.

Bovendien kondigden Virginia Tech en de Commonwealth de bouw aan van een innovatiecampus nabij de Amazon-campus. Virginia Tech trekt technisch talent aan waar alle bedrijven baat bij hebben en biedt programma's op master- en doctoraalniveau die gericht zijn op technologiegerelateerde gebieden.

Het digitale ecosysteem van Noord-Virginia en de uitdagingen van datazwaartekracht

De versnelling van de digitale transformatie in de regio Noord-Virginia gaat gepaard met een verhoogde urgentie om de toenemende aanwezigheid van huidige trends in de digitale economie aan te pakken, waaronder:

De explosie van data draagt ​​bij aan een huidige megatrend genaamd Data Gravity. Het beschrijft het proces waarin data-accumulatie aanvullende diensten en toepassingen naar de data trekt op de manier waarop zwaartekracht objecten rond een planeet aantrekt. Naarmate de hoeveelheid gegevens toeneemt, wordt het moeilijker om te schakelen tussen datacenters, cloudimplementaties, netwerken en contentproviders.

Dit is geen digitale trend die uniek is voor Noord-Virginia, aangezien het in belangrijke metropolen over de hele wereld voorkomt, en het wordt een grotere uitdaging naarmate de hoeveelheid gecreëerde, uitgewisselde en opgeslagen gegevens blijft groeien.

De kern van de Data Gravity-uitdaging is dat traditionele architecturen proberen het toenemende aantal applicaties, interacties en systemen dat in het gebied wordt gecreëerd, te beheren. Bedrijven van elke omvang moeten hun infrastructuur ontwikkelen om de hoeveelheid gegevens die in nieuwe digitale ecosystemen wordt gegenereerd, te ondersteunen.

Deze architecturen moeten nu data, gebruikers, applicaties en netwerken naar de data brengen terwijl ze op een consistente, alomtegenwoordige en on-demand manier werken. Het creëren van een datacentrische architectuur maakt real-time intelligentie mogelijk die de gegevensuitwisseling tussen klanten, partners en medewerkers via alle kanalen optimaliseert. Het behandelt ook de zorgen over de workflow, beveiliging en kosten die worden gegenereerd door de megatrend Data Gravity.

Toegang tot een datacentrische architectuur in Noord-Virginia

Om de intensiteit van datazwaartekracht te meten op basis van datacreatie, aggregatie en privé-uitwisseling van data, heeft Digital Reality de Data Gravity Index™ ontwikkeld. Volgens deze uitgebreide bron zal de datazwaartekrachtintensiteit in het metrogebied van Noord-Virginia naar verwachting groeien met een CAGR van 132% tot 2024.

Onze aanwezigheid in Noord-Virginia stelt ons in staat om bedrijven PlatformDIGITAL® te bieden - een alomtegenwoordige datacenterarchitectuur binnen multi-tenant datacenters om datazwaartekracht in Noord-Virginia en daarbuiten aan te pakken.

Door de barrières van datazwaartekracht te overwinnen, kunnen bedrijven:

  • Creëer nieuwe zakelijke kansen
  • Verminder risico's door veilige gegevensuitwisseling
  • Verlaag de kosten met een vermindering van de bandbreedte en gedupliceerde infrastructuur
  • Verhoog uw omzet door onbeperkte prestaties en analyses
  • Ga uitdagingen van implementaties aan
  • Overwin de steeds veranderende eisen van wereldwijde ondernemingen op het gebied van gegevens, controle en netwerken

In totaal bestaat de campus van Digital Reality in Northern Virginia uit 31 datacenters en colocatie.

Het PlatformDIGITAL-ecosysteem op de metrocampus van Noord-Virginia biedt:

  • Toegang tot de meer dan 150 netwerk-, cloud-, IT-, financiële en contentpartners en zakelijke klanten
  • Toegang tot internetconnectiviteit, inclusief speciale internettoegang en internetuitwisseling
  • Toegang tot een doelgericht datacenter en colocatie waarmee klanten snel kunnen implementeren met schaalbare en flexibele ontwerpopties

Op een hoog niveau biedt de robuuste, gediversifieerde en neutrale connectiviteit van PlatformDIGITAL bedrijven substantiële schaalbaarheid. Dit is inclusief toegang tot:

  • Veilige en veerkrachtige digitale ecosystemen en connectiviteitsgateways
  • Versnelde digitale transformatie-initiatieven die kapitaal- en operationele kosten verlagen en tegelijkertijd robuuste beveiliging bieden
Meer informatie over PlatformDIGITAL in Noord-Virginia

Download voor meer informatie over de metroverbindingscampus van Digital Realty in Noord-Virginia een exemplaar van onze Metro Briefing of plan een rondleiding. U kunt ons ook e-mailen voor meer informatie.

Leer meer over data-zwaartekracht en PlatformDIGITAL door een kort video-overzicht te bekijken.

Tags