Aaron Binkley, Senior Director, Sustainability
June 14, 2018

We zijn er trots op en verheugd om het nieuws te delen dat Digital Realty's grootste datacenter in San Francisco, een 8.6MW-faciliteit van 227.000 vierkante voet in 365 Main Street, nu draait op groene stroom geleverd door de San Francisco Public Utility Commission. Deze verandering is een voorbeeld van Digital Realty's inzet op het gebied van duurzaamheid . Dit heeft tot gevolg dat de CO2-uitstoot met 24 miljoen pond per jaar wordt gereduceerd. Dat komt overeen met het stroomverbruik van 1.600 woningen.

Het is een nieuwe stap in de richting van wat in de nabije toekomst hopelijk een veel duurzamere branche zal worden. Hoewel San Francisco een goede start is, bezit Digital Reality een portfolio van meer dan 200 datacenters wereldwijd en kennen broeikasgassen geen grenzen. Momenteel is ongeveer 30% van de stroom die nodig is om al onze datacenters te beheren afkomstig van duurzame energiebronnen. Uiteindelijk resulteren dit soort investeringen in een sterke klantwaarde en een kleinere milieu-impact voor ons en onze klanten.

We zijn verheugd deze ontwikkeling in San Francisco te kunnen aankondigen en we kijken uit naar meer schone energie-initiatieven in de nabije toekomst. Wil je meer weten over ons partnerschap met de San Francisco Public Utility Commission en over de duurzaamheid van de datacenterindustrie in het algemeen, klik dan hier om een ​​artikel van Data Center Knowledge te lezen . Wil je meer weten over de benadering van Digital Realty ten aanzien van duurzaamheid, klik dan hier.

Naar boven
Neem contact met ons op