search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

De San Francisco-faciliteit van Digital Realty draait nu op groene stroom

Aaron Binkley, Senior Director Duurzaamheid
14 juni 2018

We zijn trots en verheugd om het nieuws te delen dat het grootste datacenter van Digital Realty in San Francisco, een faciliteit van 227.000 vierkante voet, 8,6 MW aan 365 Main Street, nu draait op groene stroom geleverd door de San Francisco Public Utility Commission. Deze wijziging is een voorbeeld van de toewijding van Digital Realty aan duurzaamheid in actie. Dit zal tot gevolg hebben dat de uitstoot van koolstofdioxide met 24 miljoen pond per jaar wordt verminderd. Dat staat gelijk aan het stroomverbruik van 1.600 huishoudens.

Het is weer een stap in de richting van wat naar we hopen in de nabije toekomst een veel duurzamere industrie zal zijn. Hoewel San Francisco een goed begin is, bezit Digital Realty een portfolio van meer dan 200 datacenters wereldwijd en kennen broeikasgassen geen grenzen. Momenteel is ongeveer 30% van de stroom die nodig is om al onze datacenters te laten draaien, afkomstig van hernieuwbare energiebronnen. Uiteindelijk resulteren dit soort investeringen in een sterke klantwaarde en een kleinere milieu-impact voor ons en onze klanten.

We zijn verheugd deze ontwikkeling in San Francisco te kunnen aankondigen en kijken uit naar meer initiatieven voor schone energie in de nabije toekomst. Als u meer wilt weten over onze samenwerking met de San Francisco Public Utility Commission en over duurzaamheid in de datacenterindustrie in het algemeen, klik dan hier om een ​​artikel van Data Center Knowledge te lezen. Klik hier als u meer wilt weten over de benadering van duurzaamheid door Digital Realty.

Tags