search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Gegevenszwaartekracht trotseren in Chicago

John Bonetti, senior vermogensbeheerder

19 september 2022

Chicago is het hart van het Midwesten en de tweede financiële hoofdstad van de Verenigde Staten

De stad is strategisch gelegen aan het zoetwatermeer Michigan, is de derde meest bevolkte stad in de Verenigde Staten na New York en Los Angeles en heeft een sterke en sterk gediversifieerde economie. 2020. Chicago is de thuisbasis van tal van Fortune 500-bedrijven en van de Chicago Mercantile Exchange, een van de grootste financiële beurzen ter wereld.

Chicago is een belangrijk transportcentrum en het grootste knooppunt van snelweg- en spoorverbindingen in het land, waardoor de regio een vitaal radertje in de Amerikaanse economische motor is. Chicago heeft ook twee grote internationale luchthavens, waarbij O'Hare International Airport aan de noordkant routinematig in de top zes van drukste luchthavens ter wereld staat en op slechts 45 minuten rijden van het centrum van Chicago ligt.

Naast de centrale en toegankelijke locatie, de relatief beperkte kosten van levensonderhoud, de aanwezigheid van een overvloed aan en hoogopgeleide arbeidskrachten en alle culturele en educatieve voorzieningen van een stad van wereldklasse, biedt Chicago ondernemingen en potentiële werkgevers sterke glasvezelconnectiviteit en een betrouwbaar elektriciteitsnet. Niet alleen zijn elektriciteitskosten lager dan het nationale gemiddelde, maar ook stroomonderbrekingen als gevolg van catastrofale natuurrampen - de stad heeft slechts negen aardbevingen geregistreerd sinds 1838 en slechts twee "significante" tornado's in de stadsgrenzen door de geschiedenis heen - vanwege de centrale geografie en uitgebreide noodhulpdiensten.

Deze kenmerken, evenals de relatieve betaalbaarheid van land en het koelere klimaat, maken Chicago tot een uitstekende keuze als datacenterlocatie . En inderdaad, een recente studie noemde Chicago de nummer twee datacentermarkt ter wereld. In hetzelfde onderzoek werd Chicago in de top tien geplaatst voor categorieën als ontwikkelingspijplijn, glasvezelconnectiviteit, cloudbeschikbaarheid, grondprijs, leegstand en marktomvang.

Om de aantrekkelijkheid van Chicago als datacenterbestemming te versterken, heeft Illinois in 2019 een belastingpakket voor datacenters ingevoerd voor ontwikkelaars die $ 250 miljoen of meer willen investeren. Digital Realty is een van de weinige datacenterproviders die zich heeft gekwalificeerd voor de incentive en daardoor de belastingvrijstelling kan uitbreiden tot gekwalificeerde huurders.

Chicagoland Digital Ecosystem en de uitdagingen van datazwaartekracht

In de afgelopen tien jaar is de hoeveelheid gegevens die wereldwijd wordt gecreëerd en verwerkt exponentieel gegroeid:

  • IDG heeft onthuld dat de datavolumes groeien met gemiddeld 63% per maand.
  • Chicago zal tegen 2024 te maken krijgen met de 8e hoogste toename van de intensiteit van gegevenszwaartekracht in sectoren als verzekeringen, financiën en productie.
  • Het World Economic Forum schat dat tegen 2025 elke dag meer dan 463 exabyte aan data zal worden gecreëerd.
  • Volgens IDC zal tegen 2025 80% van de data wereldwijd in bedrijven aanwezig zijn.

Voor bedrijven in Chicago en elders heeft deze explosie van gegevensgroei ernstige gevolgen, omdat het voor de onderneming steeds moeilijker wordt om onafhankelijk gegevens te beheren naarmate de aanmaak van gegevens versnelt en op verschillende locaties wordt verwerkt.

De term datazwaartekracht is toegepast op dit fenomeen, dat wereldwijd in bijna elke grote metro aanwezig is. In feite beschrijft Data Gravity het proces waarbij de accumulatie van data resulteert in de parallelle accumulatie van applicaties, systemen en diensten die nodig zijn om die data op te slaan en te verwerken. Wanneer datavolumes exponentieel groeien, kunnen traditionele data-architecturen de proliferatie simpelweg niet bijhouden.

Nu de datamassa te onhandelbaar is om te worden verplaatst tussen datacenters, cloudservices en netwerken, moeten data-architecturen evolueren en datacentrisch worden, waarbij gebruikers, applicaties en netwerken in plaats daarvan naar de data worden gebracht.

Bekijk de video voor meer informatie over datazwaartekracht .

Digital Realty heeft de Data Gravity Index™ ontwikkeld om de intensiteit van datazwaartekracht te meten in meer dan 50 metropolen en 23 industrieën wereldwijd. In elk geval biedt de Data Gravity Intensity-score, zoals gemeten in gigabytes per seconde, een relatieve proxy voor het meten van gegevenscreatie, -aggregatie en -verwerking.

Data Gravity Intensity zal naar verwachting groeien met een samengesteld jaarlijks groeipercentage (CAGR) van 139% wereldwijd tot 2024. De index koppelt een CAGR van 122% tot 2024 voor het Chicago Metro-gebied.

Datacentrische architectuur op basis van PlatformDIGITAL®

Gegevenszwaartekracht belemmert de prestaties van de bedrijfsworkflow, verhoogt beveiligingsproblemen en verhoogt de kosten.

PlatformDIGITAL biedt een Pervasive Data Center Architecture (PDx™) die deze problemen aanpakt met een stapsgewijze strategie om een ​​nieuwe IT-architectuur te implementeren die nodig is om digitale bedrijven te laten groeien. Met de nabijheid van grote wereldwijde internetuitwisselingen en SDN-compatibele cloud op hellingen, creëert PlatformDIGITAL robuuste, onderling verbonden datagemeenschappen. Bedrijven in staat stellen naadloos te koppelen met cloud- en contentproviders om gegevens te delen tussen gebruikers via verschillende kanalen en geografische locaties.

Toegang tot een datacentrische architectuur in Chicago

Voor ondernemingen met netwerkdichte of grote datahub-applicaties is Digital Realty de enige investeringswaardige, beursgenoteerde datacenterprovider in de omgeving van Chicago die een volledige reeks opties biedt.

Met faciliteiten verspreid over ongeveer 3,5 miljoen vierkante voet, zowel in het centrum als op campussen in de voorsteden, en een capaciteit van 150 MW, ondersteunt Digital Realty implementaties van één kast tot multi-megawatt-implementaties, evenals flexibele opties variërend van shell-ruimte tot turn-key flexibele schaaloplossingen.

Elke Digital Realty eigenschap bevindt zich in de nabijheid van netwerk-, cloud- en inhoudecosystemen die beschikbaar zijn in de metro, evenals via ServiceFabric™, Digital Realty's interconnectiviteitsoplossing en orkestratieplatform dat is ontworpen om de bredere industriële verschuiving naar datacentrische architectuur te ondersteunen. Deze oplossing geeft prioriteit aan kosteneffectiviteit en snelheid naar de markt, zonder concessies te doen aan prestaties of latentie.

Download voor een overzicht een exemplaar van de Chicago Metro Brief van Digital Reality.

Volg deze link voor meer informatie over de 9 datacenters in Chicago of neem gewoon contact met ons op om te zien of uw uitbreiding in aanmerking komt voor een belastingvrije status of om een ​​rondleiding te plannen.

Tags