search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner

Behoud van hulpbronnen

De impact op het milieu verminderen

Onze energiezuinige datacenters

  • Verminder de impact op het milieu door minder bouwmaterialen te gebruiken en tegelijkertijd een toonaangevende PUE te leveren
  • Gebruik van energie- en hulpbronefficiënte koelsystemen
  • Verhoog de waarde van activa en verlaag de bedrijfskosten

Datacenters verbruiken aanzienlijke hoeveelheden energie en water. We monitoren en beheren actief ons energie- en waterverbruik en implementeren besparingsmaatregelen. Onze inspanningen voor het behoud van hulpbronnen omvatten het auditen van bestaande faciliteiten voor operationele verbeteringen, het uitvoeren van goedkope en gratis upgrades, het investeren in kapitaalprojecten die substantiële energie-, water- en kostenbesparingen opleveren, en het nastreven van beschikbare stimulansen voor nutsvoorzieningen.

Energiebehoud

Energie-efficiënte datacenters hebben een kleinere impact op het milieu en zijn goedkoper in gebruik. We streven er voortdurend naar om onze datacenters energiezuiniger te maken, onze Power Usage Effectiveness (PUE) te verlagen en de kosten voor onze klanten te verlagen.

We gebruiken internationaal erkende kaders zoals ISO 14001 en ISO 50001 om onze acties te sturen, te voldoen aan wet- en regelgeving en onze ecologische voetafdruk te verkleinen. We benchmarken en certificeren onze vastgoedportefeuilles ook volgens industrienormen via energie-efficiëntieprogramma's van derden, zoals ENERGY STAR en NABERS.

Afval- en waterbesparing

We evalueren beschikbaarheid, kosten en alternatieve leveringsoplossingen bij het verkrijgen van drinkwater, inclusief het gebruik van teruggewonnen water van gemeenten. We hebben een gedocumenteerde geschiedenis van waterbehoud en zullen er een prioriteit van blijven maken via onze wereldwijde waterstrategie. Deze strategie richt zich op de cruciale rol die water speelt in onze activiteiten, identificeert gebieden waar schaarste gevolgen kan hebben voor onze datacenters en schetst plannen voor het verbeteren van waterbehoud, paraatheid en redundantie in onze activiteiten.

image

Voldoen aan de Better Buildings Challenge

In 2014 hebben we ons aangesloten bij de Better Buildings Challenge, een initiatief van het Amerikaanse ministerie van Energie, om het stroomverbruik in onze datacenters te verminderen. Ons doel was om onze gebouwen tegen 2024 20% energie-efficiënter te maken en dat hebben we in 2016 bereikt. Vandaag blijven we ons inzetten om onze doelstellingen voor energiebesparing te overtreffen.

Energy Star- Partner van het jaar

Wij zijn de eerste datacenterprovider die wordt erkend met de ENERGY STAR Partner of the Year Award en hebben wereldwijd de meeste ENERGY STAR-gecertificeerde datacenters. In 2022 mochten we voor het derde achtereenvolgende jaar de prijs in ontvangst nemen.

cloudinary
Maak uw implementatie toekomstbestendig Neem contact op met een solution architect om uw groeistrategie te helpen ontwikkelen.