search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner

Weerstand

Klantgegevens beveiligen tegen de gevolgen van klimaatverandering

Het aanpakken van de financiële gevolgen van de klimaatverandering is voor ons een prioriteit. We pakken deze effecten aan via drie benaderingen: planning en paraatheid op locatieniveau, ondernemingsrisicobeheer en ondersteuning van koolstofarme oplossingen.

tcdf

Kijk hoe we ons beleid afstemming op de TCFD-aanbevelingen

Weerbaarheid tegen klimaatverandering

Het is van vitaal belang dat onze datacenters functioneren tijdens extreme weersomstandigheden. Ze zijn ontworpen voor veerkracht en hebben hun uptime behouden tijdens stormen zoals orkaan Harvey en superstorm Sandy. Onze toewijding aan betrouwbaarheid maakt ons een betrouwbare hoeksteen voor de moderne wereld.

cloudinary
image

Beveiliging

Privacy, beveiliging en vertrouwelijkheid zijn van fundamenteel belang voor de manier waarop we de veerkracht van ons bedrijf waarborgen . Om te voldoen aan de strenge beveiligingsbehoeften van meer dan 2.300 organisaties, zowel publieke als private, gebruiken we een reeks beveiligingstools, beveiligingssystemen en best practices.

De combinatie van technologie,
Innovatie, en
Duurzaamheid

H2Ok maakt gebruik van slimme technologie om het waterverbruik en de waterkwaliteit in realtime te monitoren. Dit levert waardevolle inzichten op die het mogelijk maken om waterbronnen efficiënt en duurzaam te beheren. Ontdek in deze MarketplaceLIVE-sessie hoe zij technologie hebben ingezet om een ​​baanbrekende oplossing in de waterindustrie te creëren.

cloudinary

Bij FIBERTOWN begrijpen we wat missiekritische behoeften inhouden: veel van onze klanten kunnen que resourcegebruik gewoon niet naar beneden. Onze positie op Digital Realty's Campus Connect geeft ons vertrouwen in de veerkracht van ons in Houston gevestigde datacenter.

image
Brandon Perryman

Senior Vice President &
General Manager, FIBERTOWN

Casestudy, leestijd van 3 minuten De stormen overleven
Meer weten?Maak uw implementatie vandaag nog toekomstbestendig