search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner

Schone energie

Wij voldoen aan de hernieuwbare energiebehoeften van onze klanten

We helpen klanten hun datacenters van stroom te voorzien met hernieuwbare energiebronnen zoals waterkracht, wind, zon en biomassa door samen te werken met nutsbedrijven, projectontwikkelaars en energieproducenten.

We gebruiken 100% hernieuwbare energie uit wind-, zonne- en waterkrachtbronnen voor onze Colocation Business en Europese portfolio. We staan ​​in de top 100 van grootste afnemers van hernieuwbare energie volgens de US EPA. We hebben 1 GW aan zonne- en windenergie onder contract in de VS en hebben 1,8 MW aan zonne-installaties op locatie.

renewable energy chart

Koolstofverplichtingen

We hebben ons aangesloten bij het Science-Based Targets Initiative (SBTi) als het eerste bedrijf van onze omvang en ons wereldwijde bereik. We hebben afgesproken om 68% van onze directe en indirecte emissies (Scope 1 en 2) en 24% van onze indirecte waardeketenemissies (Scope 3) te verminderen tegen 2030 (beginnend vanaf het jaar 2018).

We hebben het EU-pact voor klimaatneutrale datacenters ondertekend en beloven dat we onze datacenters in de EU tegen 2030 klimaatneutraal zullen maken. Onze Franse datacenters hebben zich ertoe verbonden om in 2030 CO2-neutraal te zijn.

Klaar om de voetafdruk van uw datacenter te verkleinen? Wij helpen u graag verder