COVID-19: Our number one priority is the health and safety of our employees, customers and partners. See statement from our CEO.

Data background
- Whitepapers, rapporten, eBooks

De toekomst van datacenters - wat kunnen we verwachten?

Delen
Gartner-logo

Volgens Gartner moet het "traditionele model van een datacenter in eigen huis evolueren om een rol te spelen in modern informatiemanagement."

Met andere woorden, de evolutie van datacenters heeft de rol van IT voorgoed veranderd. Ooit was het beschermen van een organisatie via een beheerste, logische verzameling processen de voornaamste rol van IT.

Nu willen bedrijven snelle toegang tot een uitgebreid assortiment nieuwe technologieën en diensten. Hybride IT is het nieuwe normaal. Infrastructuren gebaseerd op de bedrijfsactiviteiten worden nu vereenvoudigd en gestandaardiseerd.

Dergelijke veranderingen plaatsen IT-leiders voor onderling strijdige verantwoordelijkheden, van 'zorgen dat de lampjes blijven branden' tot reageren op en aanpassen aan nieuwe technologieën en diensten.

Download het Gartner-rapport The Future of Enterprise Data Centers - What's Next (Henrique Cecci, 24 april 2019), en lees de strategische, praktische aanbevelingen van Gartner.

Gartner, The Future of Enterprise Data Centers - What's Next, Henrique Cecci, 24 april 2019

Delen
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?

Neem contact met ons op