Hero Gartnermicrosite 083021
- Whitepapers, rapporten, eBooks

Data gravity-nieuwsbrief met Gartner

Delen

Door de digitale economie verandert in hoog tempo de wijze waarop bedrijven waarde creëren en leveren aan hun klanten. Met de explosie aan data wereldwijd vindt er een fundamentele verschuiving plaats in de strategie van IT-architectuur om de uitdagingen van data gravity aan te kunnen pakken en ondertussen nieuwe concurrentievoordelen en groeikansen te ontsluiten.

In de nieuwe data gravity-nieuwsbrief met Gartner® zijn branchekennis en kritisch onderzoek samengebracht om wereldwijde bedrijven te helpen:

  • De implicaties van data gravity aanpakken
  • De groei van data als een strategisch voordeel benutten
  • Naar een data-centrische IT-infrastructuur evolueren
  • De aanpak van een verbonden datacommunity mogelijk maken om bestaande barrières op te heffen.
  • Een digitale transformatie realiseren en gegevensuitwisseling optimaliseren met een echt consistente hybride IT-ervaring

Deze op inzichten gebaseerde bron bevat video's van deskundige analisten van Gartner:

  • Drue Reeves, Research Vice President, Infrastructure and Operations bij Gartner, deelt een totaalaanpak om data gravity op te lossen en meer op waarde gebaseerde klanteninteracties te creëren.
  • Bob Gill, Research VP, Infrastructure Strategies bij Gartner, legt uit hoe de toekomst van infrastructuur overal is en dat hiermee een variatie aan diensten en sterke punten wordt geboden waarmee u uw IT-strategie kunt afstemmen

Kom regelmatig terug om ideeën te formuleren, inzichten te delen en een aanzienlijke impact voor uw organisatie te genereren.

GARTNER is een geregistreerd handels- en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde bedrijven in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Delen
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?