• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $129.03

   +2.39 (+1.85%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Hero Gartner Current State
- Whitepapers, rapporten, eBooks

De huidige stand van zaken op het gebied van data en analytics in de financiële dienstverlening voor Technology Leaders

Delen

Succesvolle digitale bedrijfsstrategie en innovatie binnen de financiële dienstverlening vereisen een gerichte datastrategie die bruikbare inzichten kan genereren die worden gestaafd door de kritieke evolutie van data en analytics (D&A) in operaties.

Naarmate operationele leiders in de financiële dienstverlening agressiever willen investeren in D&A-mogelijkheden, moet de CIO hun behoeften begrijpen en nauwer samenwerken om de juiste technologieën en ondersteuning mogelijk te maken.

In dit Gartner®-rapport wordt uitgelegd welke D&A-uitdagingen operationele leiders tegenkomen en hoe CIO's hulp kunnen bieden en de technische basis kunnen leggen om een intelligente onderneming te helpen bouwen.

De belangrijkste bevindingen zijn:

 • "Slechts 40% van de operationele leiders is het er mee eens of zeer mee eens dat hun inspanningen op het gebied van data en analyse (D&A) effectief inzichten genereren."
 • "Ongeveer 58% van de operationele leiders zegt dat de helft of minder dan de helft van de operationele gegevens bruikbaar is voor analyses."
 • "Meer dan driekwart van de operationele leiders noemt talent of het bepalen van een D&A-strategie niet als een van hun grootste uitdagingen. Maar meer dan de helft zegt dat het bruikbaar maken van data voor de frontlinie, verouderde technologie-infrastructuur en de noodzaak om meerdere databronnen te integreren allemaal obstakels zijn voor succes."

Krijg gratis toegang tot dit Gartner-rapport: De huidige staat van Data en Analytics in Financiële Dienst Operaties voor technologieleiders.


Gartner, De huidige staat van Data en Analytics in Financiële Dienst Operaties voor technologieleiders, Kimberly Harris-Ferrante, Moutusi Sau, 9 April 2021

GARTNER is een geregistreerd handels- en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde bedrijven in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Delen
Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op