Gartner Hero 4 A
- Whitepapers, rapporten, eBooks

CEO-enquête 2021: Doelstellingen financiële diensten om sneller en sterker uit de crisis te komen

Delen
Gartner logo 175x56

De financiële dienstverlening maakt een comeback en Gartner heeft bepaald wie de belangrijkste besluitvormer is, die het hele verschil zal maken: de CIO.

Terwijl de strategische focus op fusies en overnames zal liggen, moet de CIO de juiste technologische initiatieven aansturen om de bedrijfsgroei volledig terug te laten keren.

Inzichten die deze enquête van 2021 onder CEO's in de financiële dienstverlening biedt:

  • "CEO's in de financiële dienstverlening verlegden hun focus van groei via concurrerende prestaties in 2018 naar groei via fusies, overnames en nieuwe markten voor 2021.
  • Negen van de 10 CEO's in de financiële dienstverlening zijn van plan om meer te investeren in digitale capaciteiten die draaien om fundamentele technologie voor ten eerste flexibiliteit en ten tweede transformatie.
  • CEO's willen dat CIO's prioriteit geven aan initiatieven op het gebied van digitalisering, efficiëntie, cyberbeveiliging, data en analyse."

Krijg volledig toegang de Gartner® 2021 CEO-enquête: Doelstellingen financiële diensten om sneller en sterker uit de crisis te komen


Gartner 2021 CEO-enquête: Doelstellingen financiële diensten om sneller en sterker uit de crisis te komen, Peter Delano, Juergen Weiss, 17 mei 2021

GARTNER is een geregistreerd handels- en servicemerk van Gartner, Inc. en/of zijn gelieerde bedrijven in de VS en internationaal, en wordt hierin met toestemming gebruikt. Alle rechten voorbehouden.

Delen
Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?