Webinar op aanvraag

Hoor gastspreker Dave Bartoletti, Forrester Research VP en hoofdanalist, om erachter te komen wat het belangrijkste is voor ondernemingen nu die meer apps op cloud bouwen, cloud-apps met hun datacenter(s) verbinden en apps en gegevens overbrengen tussen clouds.

Kom meer te weten over het volgende:

  • De huidige staat van hybride cloud en hybride apps
  • De dringendste uitdagingen waar huidige klanten mee worden geconfronteerd
  • Zijn voorspellingen voor wat leidende bedrijven zullen verlangen van hun cloud-netwerkinfrastructuur in 2018

Omdat hybride apps steeds vaker afhankelijk zijn van public cloud voor meer flexibiliteit, maar toch toegang nodig hebben tot gegevens en andere apps in het datacenter van uw bedrijf, is interconnectiesnelheid meer dan ooit van belang.

Digital Realty Service Exchange betekent een revolutie in hybride-cloudacceptatie door u een snellere, eenvoudigere, betere manier te bieden voor het verbinden met meerdere clouds, in meerdere regio's en beheren van uw bedrijfskritische workloads en middelen via een eenvoudig, veilig interconnectiepunt. Digital Realty's directeur Technische en diensteninnovatie, Chris Hunsaker, zal toelichten hoe de Service Exchange u een beter, snellere, veiligere manier biedt voor verbinding met uw clouds.

Naarmate de onderneming met hybride-cloudserviceomgevingen gaat werken, wordt deze afhankelijker van performance-engineering die ervoor zorgt dat klanten een hoogwaardige applicatie-ervaring wordt geleverd. Clinton France, oprichter/CEO van Krystallize Technologies, zal bespreken hoe met continu testen/continu optimaliseren de acceptatie en betrouwbaarheid van hybride cloud worden verzekerd.

Naar boven
Neem contact met ons op