• Noord- en Zuid-Amerika

   U kunt rekenen op kwaliteit en consistente klantenservice in meer dan 290 datacenters in Noord- en Zuid-Amerika.

  • EMEA

   Maak gebruik van cloud- en carrier-neutrale datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen in heel Europa en Afrika.

  • Ervaringen van klanten

   • XTREME-D

    Ontdek hoe XTREME-D zijn doelstellingen wist te bereiken en zichzelf heeft gepositioneerd voor verdere groei door samen te werken met Digital Realty en gebruik te maken van PlatformDIGITAL®.

    Verder lezen
   • Telefónica UK

    Zie hoe ze van de PlatformDIGITAL™ datahub gebruik hebben gemaakt om gegevensaggregatie, staging, analyse, streaming en gegevensbeheer te lokaliseren teneinde gegevensuitwisseling te optimaliseren en gegevenscompliantie te behouden.

    Verder lezen
   • Criteo

    Door te kiezen voor samenwerking met een bedrijf als Digital Realty heeft Criteo iemand waarmee ze kunnen werken om ervoor te zorgen dat ze grote stappen kunnen zetten in het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen

    Verder lezen
   • Join Digital

    Met een toenemende vraag naar een kant-en-klare ervaring, helpt Join™ zijn klanten om de fysieke en digitale wereld samen te brengen met het essentiële Network-as-a-Service- en IT-as-a-Service-aanbod voor slimme gebouwen en slimme werkplekken.

    Verder lezen
   • AIB

    AIB, Inc., een toonaangevend bedrijf voor gegevensuitwisseling en -beheer dat meer dan 1600 klanten in de automobielindustrie bedient, probeerde hun cloudportfolio te diversifiëren om minder wachttijd, verhoogde beschikbaarheid en een betere beveiligingspositie te realiseren.

    Verder lezen
  • Global Data Insights Survey

   Lees de enquête

  • Investeerderrelaties

   Digital Realty bezit, verwerft, ontwikkelt en exploiteert datacenters. Het bedrijf richt zich op het leveren van datacenter-, colocatie- en interconnectieoplossingen voor binnenlandse en internationale klanten.

  • NYSE: DLR

   $129.03

   +2.39 (+1.85%)
   * Slot van de vorige dag
  • Investeerderrelaties
  • Directie
Nvidia hero 5000x1800 542020

NVIDIA + Digital Realty: samenwerking

Next-level proces met geavanceerde GPU-technologie

Bedrijven verwachten meer van datacenters en hun partners dan ooit tevoren. De toenemende eisen van applicaties die worden aangedreven door kunstmatige intelligentie, de verspreiding van machine learning en de groeiende populariteit van virtual en augmented reality vereisen een nieuw soort datacenter. Daarom werkt Digital Realty samen met NVIDIA als DGX-Ready colocatieprovider.

Ontdek hoe Digital Realty's PlatformDIGITAL™- en NVIDIA DGX-systemen op AI-ingerichte infrastructuur de kracht geven die digitale bedrijven nodig hebben.

Nvidia hero 5000x1800 542020

Download de Data Hub Featuring Nvidia Solution Brief

Door de inzet van Data Hub op PlatformDIGITAL™ creëren ondernemingen centra voor gegevensuitwisseling om wereldwijde dekking, capaciteit en connectiviteitsbehoeften op te lossen.

Download nu

Versnel wereldwijde AI-innovatie op PlatformDIGITAL™, aangedreven door NVIDIA DGX™ A100

Het NVIDIA DGX A100-systeem voor AI-workloads biedt ongekende computerdichtheid, prestaties en flexibiliteit, en stelt ondernemingen in staat om training, inferentie en analyse te consolideren in een verenigde, eenvoudig te implementeren AI-infrastructuur. NVIDIA beschikt over een wereldwijd team van AI-experts met een decennium aan expertise op het gebied van AI-ontwikkeling en -implementatie, dat ondernemingen helpt om sneller rendement te halen uit hun AI-investeringen.

Dankzij deze samenwerking kunnen NVIDIA en Digital Realty klanten een gedifferentieerd platform bieden voor het ontwikkelen en implementeren van complexe AI-modellen in een fractie van de tijd die andere platforms nodig hebben.

De samenwerking

 • Digital Realty biedt een onderling verbonden platform voor klanten om NVIDIA DGX Systems, 's werelds eerste speciaal gebouwde AI-systeem, te gebruiken om uw AI-initiatieven van stroom te voorzien.
 • Vermijd de kosten van het bouwen van uw eigen datacenter AI-infrastructuur en krijg in plaats daarvan toegang tot datacenterdiensten van wereldklasse via colocatie bij Digital Realty.
 • Profiteer van lage latentie en de nabijheid van alle grote cloudproviders.
 • Stroomlijn AI-workflow met de beste infrastructuur in zijn klasse, gebouwd op DGX A100, met ongeëvenaarde prestaties voor de meest uitdagende AI-modellen.

Voordelen

Met NVIDIA DGX-ready datacenters bij Digital Realty profiteren klanten van Digital Realty's datacenterdiensten van wereldklasse met uitgebreide ontwerp- en constructie-expertise op een wereldwijd platform.

Colocation data centers

Expertise & infrastructuur

Het colocatie-aanbod van Digital Realty stelt bedrijven in staat om de uitdagingen van facilitaire planning te omzeilen. In plaats daarvan kunnen zij zich concentreren op het gebruik van hun gegevens voor innovatie en hun progressie als marktleiders.

Interior data center

Kant-en-klare datacenters

Zorg ervoor dat uw datacenter de eisen van vandaag en de innovatievereisten van morgen kan ondersteunen met een infrastructuur die is uitgerust met AI. Digital Realty biedt in samenwerking met NVIDIA colocatie-oplossingen die op unieke wijze in de complexe koelbehoeften van AI kunnen voorzien. Naarmate de rekenkracht toeneemt, zijn Digital Realty en NVIDIA voorbereid om zelfs aan de zwaarste eisen voor energiebeheer van hoge workloads te voldoen.

Dgx image

Onderling verbonden, wereldwijde samenwerking 

De samenwerking tussen Digital Realty en NVIDIA biedt toegang tot één van de grootste ecosystemen van onderling verbonden netwerken, cruciale datacenters, clouddiensten, klanten en partners. Met dit programma kunnen bedrijven NVIDIA DGX-systemen en de onlangs aangekondigde DGX-referentiearchitectuuroplossingen van DDN, IBM Storage, Dell , NetApp en Pure Storage snel, eenvoudig en met eeen betaalbaar op-ex-model implementeren.

Nvidia hero 6

Neem contact met ons op om te ontdekken hoe deze samenwerking uw bedrijf kan transformeren.

Architech image03 2021 12 17 134537 Architech image02 2021 12 17 134536 Architech image01 2021 12 17 134535

Uw digitale implementatie klaarmaken voor de toekomst

Maak contact met een Digital Realty Cloud Certified Solution Architect om u te helpen uw schaalbare groeistrategie te ontwikkelen en uw bedrijf te transformeren.

Neem contact met ons op