Om te voldoen aan de behoefte aan colocatieruimte die kosteneffectief en schaalbaar en die voorziet in een reeks connectiviteitsopties, heeft Rackspace gekozen voor colocatie in Digital Realty's Open-IX (OIX)-gecertificeerde datacenter in Elk Grove Village, Illinois, een buitenwijk ongeveer 25 mijl ten westen van het centrum van Chicago.

Resultaten:

  • Gebruikmakend van de peeringdiensten van AMS-IX Chicago heeft Rackspace nu interconnectie gerealiseerd met meerdere partijen in andere datacenters.
  • Met behulp van deze interconnectiviteit ontwikkelde Rackspace verbeterde netwerkredundantie, waardoor een 100 procent netwerk-uptime Service Level Agreement (SLA) kan worden onderhouden.
  • Omdat het knooppunt AMS-IX zich op minder dan 100 meter van DFT CH 2 bevindt, heeft Rackspace bovendien geen kosten vanwege verkeer van derden en blijven de peeringkosten zo laag mogelijk.

Digital Realty is een buitengewone partner voor AMS-IX omdat eenvoudige en kosteneffectieve interconnectie vergemakkelijkt wordt voor klanten die op zoek zijn naar oplossingen voor samenwerking. We zijn verheugd dat we klanten zoals Rackspace kunnen helpen hun serviceaanbod te verbeteren door middel van directe verkeersuitwisseling via het AMS-IX Chicago-platform.

Joe Witteman, CEO, AMS-IX
Naar boven
Neem contact met ons op