Afterpay is een internationale Fintech-provider gevestigd in Australië die een betaalplatform voor nu kopen en later betalen levert. Hun eigen beslissingnemende engine bepaalt bijna real-time en op wereldwijde schaal de kredietwaardigheid van hun detailhandelsklanten.

Afterpay is op een uitbreidingsgroeipad met meer dan 2 miljard in sales die is verwerkt via het platform in het boekjaar 18, een stijging van 289% ten opzichte van het boekjaar 17.

Ondersteuning van de zakelijke IT-eisen van deze groei vereist een lage latentie en hoge beschikbaarheid van hun bedrijfsapplicaties voor productieomgevingen in de cloud voor hun 450 werknemers (en zeer snel in aantal toenemend) op locaties over de hele wereld. Met behulp van Service Exchange is Afterpay in staat om de leverbaarheid van hun zakelijke IT-omgeving zeker te stellen met een ideale korte afstand tot het personeel. Hiervoor wordt gebruikgemaakt van strategische edge-implementaties in combinatie met het uitgebreide interconnectieaanbod van Digital Realty om de ervaring te vereenvoudigen, schalen en verbeteren.

Service Exchange heeft ons geholpen de IT-omgeving van de onderneming snel uit te breiden over de hele wereld.

Simon Gowland, Afterpay, Global Head of Infrastructure
Naar boven
Neem contact met ons op