Aaron Binkley, Directeur, Duurzaamheid
April 25, 2017

Als hoofd van de duurzaamheidsprogramma's van Digital Realty ging ik eerder dit jaar om de tafel zitten met REIT.com tijdens het NAREIT 2017 Leader in the Light Working Forum in Austin, Texas om duurzaamheidsinitiatieven in datacenters te bespreken, evenals het werk dat Digital Realty doet om de inspanningen op het gebied van duurzaamheid in onze eigen gebouwen te verbeteren.

Hieronder volgen een paar belangrijke punten die besproken werden.

Een van de dingen die Digital Realty heeft gedaan om duurzaamheidsprojecten te prioriteren is om te zorgen dat het benodigde kapitaal hiervoor beschikbaar is. Hoewel in het verleden alle interne projecten in principe moesten vechten om dezelfde dollars, zorgen we er nu voor dat onze teams anders gaan denken over investeringsprojecten die resulteren in energiebesparingen versus projecten waarbij dat niet het geval is. Zo zorgt het installeren van een frequentieregelaar in CRAC-units (units voor het airconditioningssysteem in computerruimtes) voor aanzienlijke energiebesparing, terwijl dit voor het opnieuw aanbrengen van strepen op de parkeerplaats dit niet het geval is. Bij het bepalen van budgetten kan het handig zijn om onderscheid te maken tusssen deze verschillende soorten projecten.

Omdat gebouwen 24/7 operationeel zijn en het internet enorm veel energie verbruikt, wordt in de datacenterbranche een gigantische hoeveelheid energie gebruikt. Daarom moeten initiatieven op het gebied van duurzaamheid in datacenters op dezelfde schaal zijn als de faciliteiten en zich niet beperken tot een efficiënt geïnstalleerde gloeilamp hier en daar.

Een van de meest recente acties van Digital Realty was de aankoop van de productie van een windpark van 88 megawatt. Dit levert genoeg duurzame energie om ervoor te zorgen dat ons gehele retailcolocatiebedrijf in de VS duurzaam van stroom wordt voorzien.

Transparantie is een van de belangrijkste aspecten van de duurzaamheidsinitiatieven bij Digital Realty. Wij hebben ondervonden dat onze klanten en belanghebbenden er prijs op stellen te weten welke stappen we ondernemen om duurzaamheid te stimuleren en het energieverbruik in onze gebouwen te verminderen.

Digital Realty zet zich volledig in om dit imperfecte traject naar een perfecte toekomst te blijven volgen en om de stappen van dat traject te blijven delen met iedereen die direct betrokken is bij ons bedrijf, evenals met waarnemers in de branche.

Wilt u meer weten over de benadering van Digital Realty ten aanzien van duurzaamheid? Klik hier voor meer informatie over onze benadering of bekijk mijn volledige video-interview met REIT.com.

Neem contact met ons op