Andy Power, Chief Financial Officer
March 6, 2018

Als we het hebben over de veerkracht in de datacentersector, dan refereert dat meestal aan de stabiliteit en redundantie van de stroomtoevoer, temperatuurbewaking en netwerkconnectiviteit. Naast de fysieke infrastructuur is de veerkracht van het bedrijfsprofiel van uw datacenterprovider net zo cruciaal voor uw algehele succes.

Veerkracht is het vermogen om zich goed aan te kunnen passen aan onverwachte veranderingen en om op een positieve manier door te blijven gaan naar het doel. Om uw missiekritieke applicaties draaiende te houden bent u niet alleen afhankelijk van de veerkracht van uw datacenterarchitectuur, maar ook van de veerkracht van uw bedrijfsmodel. Het is een waardevol goed.

Financiële veerkracht voegt waarde toe

Veerkracht heeft een cruciale rol gespeeld bij Digital Realty's vermogen om gedurende de hele bedrijfscyclus te overleven en goed te gedijen. Ten eerste verkregen we een' investment-grade' kredietwaardigheidsscore tijdens de financiële crisis van 2009. Dat was een doorslaggevend moment, want het bevestigde de geloofwaardigheid die we via onze financiële en operationele activiteiten en reputatie hadden opgebouwd. Het was een belangrijke mijlpaal voor onze organisatie en tot op de dag van vandaag zijn we de enige datacenter-vastgoedinvesteringstrust (REIT) met een investment-grade-rating. En wat nog belangrijk is: het opende de deuren naar een groter potentieel. Niet alleen voor ons, maar ook voor wat we u kunnen beloven en daadwerkelijk leveren.

Vandaag blijven we, in ons streven naar steeds meer klantgerichtheid, op verschillende fronten een koers uitzetten op weg naar duurzame groei voor onze klanten. Ten eerste blijven we verder bouwen op een solide basis van operationele uitmuntendheid, hetgeen inhoudt dat u kunt vertrouwen op onze reputatie voor veerkracht, met 10 opeenvolgende jaren van '99,999%' uptime. Daarbij komt dat we, gegeven onze toonaangevende financiële veerkracht, de modernste datacenterfaciliteiten kunnen leveren, strategisch gelegen in belangrijke grootstedelijke gebieden - en dat sneller en efficiënter dan enige andere provider. Tot slot blijven we investeren in de ondersteuning van het succes van onze klanten door middel van verbeterde servicecapaciteiten, nieuwe producten en toegang tot nieuwe markten zoals bijvoorbeeld Tokio en Frankfurt in het afgelopen jaar.

We streven een strategische aanpak na van groei op een wereldwijde schaal, met een focus op de oplossingen en stedelijke gebieden die u de meeste (meer)waarde bieden in een snel-evoluerende digitale economie. Ons uitgebreide aanbod datacenteroplossingen met een wereldwijde reikwijdte biedt u de vrijheid om uit te breiden naar nieuwe stedelijke gebieden of uw digitale capaciteiten te verbeteren door vanuit één enkel lokaal toegangspunt toegang te geven tot meerdere clouds en andere serviceproviders in talloze regio's.

Digital Realty biedt fysieke en financiële veerkracht om de veranderende behoeften van uw bedrijf te ondersteunen terwijl u uw weg vindt in de digitale economie en we kijken ernaar uit om bij te dragen aan uw blijvende succes.

Kom erachter waarom meer dan 2.300+ bedrijven Digital Realty kiezen om hun IT-strategie toekomstbestendig te maken.

Naar boven
Neem contact met ons op