Jennifer Sweeper, Partnermarketingmanager
June 29, 2017

Van iets goeds krijg je nooit te veel. De aandacht voor Digital Realty's Service Exchange-aanbod groeit en dat heeft een goede reden. Digital Realty's Service Exchange, mogelijk gemaakt door Megaport, biedt u een globale oplossing met kosteneffectieve ruimte en energie voor het implementeren van hybride-cloudoplossingen in het grootste aantal Exchange-locaties in de sector, voorzien van snelle, betrouwbare cloudtoegang via lokale campusverbindingen en een oplossingsstrategie die zorgt voor 'een-op-veel'connectiviteit.

Voor Digital Realty zal het een spannende ervaring zijn.te zien welke impact ons aanbod zoals dat van Service Exchange heeft op organisaties die hun klanten direct of via verkoopkanalen bedienen. Verkoopkanaalsamenwerkingen blijven een strategie met sterke impact op groei en goede samenwerkingen kunnen zorgen voor toegang tot nieuwe klanten en voor doorverwijzingen die uiteindelijk tot nieuwe business leiden.

"Door de samenwerking van Digital Realty en Megaport kunnen onze channelpartners nieuwe omzetkansen grijpen via lokale verbindingen met cloudserviceproviders en andere leveranciers binnen de campus. Zodoende kunt u managed services combineren met colocatie in nabijheid van knooppunten voor computerwerk en opslag waarmee u succesvolle hybride strategieën op de markt kunt inzetten. Onze channelpartners kunnen de latentie, beveiliging en prestaties optimaliseren, terwijl ze zorgen dat hun klanten lagere algehele eigendomskosten krijgen," aldus Digital Realty's directeur Channel Sales, Allen Harmsen.

Bij Digital Realty kan een klant gebruikmaken van de kracht van een bewezen leider in de sector met een ongeëvenaard bereik wereldwijd, waarmee de deur wordt geopend naar flexibele hybride-cloudoplossingen met een breed assortiment serviceproviders. Digital Realty maakt in alle opzichten gebruik van de mogelijkheden van het globale Megaport-platform via Megaport's API-infrastructuur en heeft functionele verbeteringen gebouwd, waaronder fysieke redundantie en geïntegreerde rapportage, alleen verkrijgbaar in datacenters van Digital Realty.

Ontdek hoe Service Exchange klanten kan helpen hun zakelijke doelstellingen te realiseren en verkoopkanaalorganisaties de mogelijkheden geeft hun gesprekken uit te breiden tot voorbij de cloud.

Naar boven
Neem contact met ons op