search
close-icon
Datacenters
PlatformDIGITAL®
Partners
Expertise & Resources
Over Ons
Language
Login
Neem contact met ons op
banner
Artikel

Digital Realty's 600 West 7th Street Facility Trots om een ​​LA Green Business te zijn

Aaron Binkley, directeur Duurzaamheid
8 augustus 2017

We zijn er trots op dat de datacenterfaciliteit van Digital Realty op 600 West 7th St. in Los Angeles is erkend als LA Green Business. Dit betekent dat onze faciliteit voldoet aan verschillende criteria, waaronder algemeen milieubeleid, interne recycling, afvalvermindering, energie- en waterbesparing en vermindering van luchtemissies en gebruik van chemicaliën. De afgelopen jaren en maanden hebben we veel stappen gezet om ons bedrijf over de hele linie te verduurzamen. Door ons gebruik van natuurlijke hulpbronnen te optimaliseren, geloven we dat we het juiste doen voor zowel ons bedrijf als de planeet.

Het Green Business Program van de stad Los Angeles is een geweldige manier voor de stad om bedrijven te erkennen die al stappen hebben gezet om duurzamer te worden en om andere bedrijven aan te moedigen hetzelfde te doen. De groene bedrijven in LA variëren van complexe ondernemingen zoals wij tot restaurants en coffeeshops. Tot op heden zijn er in totaal 521 bedrijven erkend als groene bedrijven in LA.

Wil je helpen bij te dragen aan de groene zakelijke beweging in LA? Blader door de lijst met huidige gecertificeerde groene bedrijven en besluit een nieuwe vestiging te betuttelen. Al vaste klant van een gecertificeerd groenbedrijf? Laat ze weten dat je waardeert wat ze doen, persoonlijk of op sociale media. Lees meer over de toewijding van Digital Realty aan duurzaamheid.

Tags