Sean Iraca, VP, Dienstinschakeling
June 6, 2017

AWS Direct Connect is nu beschikbaar in het datacenter van Digital Realty in Atlanta. Klanten die AWS Direct Connect gebruiken, krijgen met Amazon Web Services een rechtstreekse, uiterst robuuste en veilige verbinding met lage latentie. Het totale oplossingenpakket van Digital Realty voor cloudconnectiviteit zal hierdoor versterken doordat meer opties worden geboden voor het benutten van AWS ter ondersteuning van missiekritische hybride applicaties.

Atlanta is nu onze op twee na grootste colocatie- en interconnectie markt, na New York en Chicago. Onze faciliteit op 56 Marietta is het ecosysteem met de grootste dichtheid voor interconnectierijke applicaties in het zuidoosten van de VS. Het is daardoor de ideale locatie voor AWS om hun adresseerbare markten uit te breiden via lokale bedrijven, partners en netwerken. Er zijn spannende ontwikkelingen geweest Atlanta, waaronder de aanzienlijke uitbreiding van onze connected campus in Atlanta door de toevoeging van de faciliteit op 250 Williams, de lancering van Service Exchange, dat kosteneffectieve, multi-cloudstrategieën biedt, en de mogelijkheid om verbindingssnelheden te bereiken van 100 Gbps en meer via onze Digital Realty Internet Exchange (DRIX).

Met meer dan 13.000 technologie bedrijven, is de markt in Atlanta een ideale interconnectielocatie voor bedrijven, telecommunicatie- en cloudproviders die op zoek zijn naar weinig risico op natuurrampen, lage kosten, een betrouwbare stroomvoorziening en een sterke glasvezelinfrastructuur en verbindingsmogelijkheden.

Lees meer in onze AWS Direct Connect-productfolder en plan een rondleiding over onze campus in Atlanta als u meer wilt weten over hoe deze kan zorgen voor groei en innovatie voor uw bedrijf. Wilt u meer weten over de aankondiging van Digital Realty over Atlanta en AWS Direct Connect, lees dan het volledige persbericht.

Naar boven
Neem contact met ons op