Onze inzet voor duurzaamheid

Onze belangrijkste doelstellingen zoals uiteengezet in ons duurzaamheidsbeleid zijn:

  • Datacenteroplossingen bieden die toonaangevende energieproductiviteit en efficiënt gebruik van hulpbronnen leveren, de klantwaarde verhogen en de totale eigendomskosten verlagen
  • Medewerkers en klanten in staat stellen het efficiënt gebruik van hulpbronnen te verbeteren op gebieden zoals energie, water, afval en koolstof
  • Regelmatig en transparant met belanghebbenden communiceren over onze prestaties

ESG-rapport

Digital Realty's jaarlijkse ESG-rapport (ESG: Environmental, Social and Governance) weerspiegelt de groei en successen van ons bedrijf, onze werknemers, onze klanten en het milieu.

Milieuduurzaamheidsbeleid

Het duurzaamheidsbeleid van Digital Realty beschrijft onze inzet voor een beter milieu waarbij ook de doelstellingen van klanten en bedrijven worden ondersteund.

Gedragscode voor leveranciers

Onze gedragscode voor leveranciers beschrijft de kernprincipes van het bedrijf en de eisen die wij stellen aan onze leveranciers om een zakelijke relatie met Digital Realty aan te gaan en te onderhouden.

Wereldwijd EOH&S-beleid

Ons beleid inzake milieu, gezondheid en veiligheid op het werk ondersteunt een bedrijfsomgeving waarin wereldwijd wordt gestreefd naar kwaliteit en prestaties zonder compromissen.

Groene obligatie

Kom meer te weten over onze datacenter-certificeringen en hoe we projecten financieren waar het milieu baat bij heeft.

Naar boven
Neem contact met ons op