De waarde van assets verhogen door duurzaamheid

Digital Realty heeft een grondig inzicht ontwikkeld in het bouwen van milieuverantwoorde datacenters met zuinig gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Klanten vertrouwen op onze hulp in het behalen van hun duurzaamheidsdoelstellingen.

Het certificeren van nieuwe bouwprojecten en grote renovaties kenmerkt ons als een internationaal topklassebedrijf in het ontwikkelen van vastgoed. Het is aangetoond dat duurzame gebouwen hogere waarde en lagere bedrijfskosten opleveren, plus aanzienlijke milieuvoordelen. Certificeringen voor groene gebouwen zijn een hulpmiddel dat we gebruiken voor communities, klanten, investeerders en andere belanghebbenden. Met de certificeringen tonen wij aan dat onze activiteiten bij de ontwikkeling van datacenters op verantwoorde wijze worden uitgevoerd om ongewenste effecten op het milieu te minimaliseren. Een van de doelstellingen van Digital Realty is het certificeren van belangrijke nieuwe ontwikkelingen en renovaties in overeenstemming met erkende normen voor groene bouw.

We hebben met succes duurzame bouwprojecten voltooid in onze wereldwijde portfolio, waaronder veel die zijn gecertificeerd op het hoogste niveau.

Sinds 2007 hebben we meer dan 60 certificeringen afgerond. Meer dan de helft van onze gecertificeerde groene bouwprojecten ontving een beoordeling die te vergelijken is met goud of platina.

In steeds meer markten is certificatie een voorwaarde voor projectgoedkeuring door lokale autoriteiten. Onze datacenters zijn zo ontworpen dat ze voor de bouw minder bouwmaterialen vereisen en tegelijkertijd toonaangevende PUE-niveaus (power usage effectiveness) leveren, wat resulteert in een kleinere CO2-footprint dan vergelijkbare datacenters.

Aanvullende informatie over onze inspanningen is te vinden in ons ESG-rapport.

Certificaten

67 certificeringen voor groene gebouwen
(8.5 million square feet)
as of January 14, 2020


Zie onze volledige lijst met certificeringen voor groen bouwen en energiezuinigheid

Zoeken naar gecertificeerde datacenters

loading

Bekroningen en erkenning

Onze inspanningen op het gebied van duurzaamheid blijven wereldwijd aandacht krijgen. Immers, het verlagen van de bedrijfskosten van klanten en het vergroten van het aantal duurzame, energiezuinige datacenters komt zowel onze klanten als het milieu ten goede.

Onze inspanningen zijn erkend door de volgende organisaties.

Certificaten en awards
Naar boven
Neem contact met ons op