Giuliano Di Vitantonio

Executive Vice President, strategie en bedrijfssegmenten 

Giuliano photo

Giuliano kwam in maart 2020 in dienst bij Digital Realty door fusie met InterXion, waar hij als Chief Marketing & Strategy Officer verantwoordelijkheid was voor bedrijfssegmenten, marketing, product en markt, en commerciële strategie.

In december 2020 werd hij benoemd tot Executive Vice President voor strategie en bedrijfssegmenten, een nieuwe wereldwijde functie. Daarin richt hij zich op het verder ontwikkelen en versterken van de klantgerichte marktstrategie van Digital Realty en de ondersteuning van functie-overstijgende initiatieven op het gebied van strategische klantrelaties, marktontwikkeling en productinnovatie-inspanningen. 

Giuliano heeft meer dan 25 jaar ervaring in de IT-industrie, waaronder 17 jaar bij Hewlett-Packard, waar hij verschillende functies bekleedde in R&D, strategie, consulting, bedrijfsontwikkeling en marketing . Hij werkte ook vier jaar bij Cisco Systems als Global Vice President van marketing voor datacenter en cloud. 

Giuliano behaalde een master in elektrotechniek aan de Universiteit van Bologna en een MBA aan de London Business School. Hij heeft in vijf landen gewoond, woont momenteel in Londen en is burger van zowel de VS als de Europese Unie.

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?