Erich Sanchack

Executive Vice President, Uitvoering

Erich Sanchack 645x645 2

Erich J. Sanchack is Executive Vice President, Uitvoering, bij Digital Realty. Hij is verantwoordelijk voor wereldwijde portfolioactiviteiten, wereldwijde constructie, cyberbeveiliging, overheidsrelaties en toeleveringsketen-activiteiten.

Voorafgaand aan deze rol was hij Senior Vice President bij CenturyLink IT Solutions and New Market Development. Hij had algemene winst- en verliesverantwoordelijkheid voor commerciële IT-oplossingen, cybersecurity, datahosting, cloudmanagement en managed services. Voordien was hij vicepresident en algemeen directeur van CenturyLink Federal Solutions, waar hij de algemene winst- en verliesverantwoordelijkheid had voor CenturyLink's zakelijke activiteiten binnen de federale overheid, met betrekking tot civiele belangen, het ministerie van defensie, het ministerie van binnenlandse veiligheid en de inlichtingendiensten.

Voordat hij bij CenturyLink kwam, was Erich Vice-President, Competitive Enhancements, bij Lockheed Martin, waar hij verantwoordelijk was voor het bepalen en coördineren van betaalbare mogelijkheden binnen het bedrijf. He werkte ook als vicepresident, Corporate Internal Audit bij Lockheed Martin, verantwoordelijk voor auditactiviteiten ondernemingsrisicobeheer. In deze rol rapporteerde hij rechtstreeks aan Lockheed Martin's auditcommissie en raad van bestuur. Erich's laatste rol bij Lockheed Martin was vicepresident van Informatietechnologiediensten voor Informatiesystemen en wereldwijde oplossingen/defensie. Van 1998 tot 2004 ontwikkelde hij zich verder via benoemingen in bedrijfsontwikkelingsfuncties, gevolgd door leidinggevende verantwoordelijkheid bij het besturen van Noord-Amerikaanse wereldwijde klantenserviceactiviteiten voor Tetra Pak, Inc. in Denton, Texas. Gedurende zijn carrière hield Erich voornamelijk als algemeen directeur toezicht op winst en verlies, en hij bekleedde meerdere leidinggevende rollen voor grote portfolio's.

Erich is een voormalige officier van het Amerikaanse marinierskorps. Hij werd ingezet bij de 22 Marine Expeditionary Unit (Special Operations Capable) tijdens operatie Joint Endeavour (Bosnië), Assured/Quick Response (Liberia en de Centraal-Afrikaanse Republiek), Operation Noble Obelisk (voormalig Zaïre) en Operation Silver Wake ( Albanië).

Erich is lid van de raad van bestuur van de Northern Virginia Technology Council, de raad van bestuur en het uitvoerend comité van de Armed Forces Communications and Electronics Association/International en de raad van bestuur van de American Heart Association voor de grotere Washington-regio en Austin.  Ook is hij lid van de Armed Services Counsel van de Union League of Philadelphia. Erich is onlangs uitgeroepen tot een van de 100 meest invloedrijke mensen in het grotere Washington DC-gebied en werd door de Northern Virginia Technology Council benoemd tot een TECH 100-executive en Data Center Community Champion als erkenning voor zijn inspanningen in het stimuleren van technologische innovatie en het genereren van een positieve maatschappelijke impact. Hij heeft een Bachelor of Science-diploma in Elektrotechniek behaald aan de Pennsylvania State University.

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?