COVID-19: Our number one priority is the health and safety of our employees, customers and partners. See statement from our CEO.

Hero Career 070821

Vacatures

Werken bij Digital Realty

We zijn de wereldwijd leidende provider van eersteklas oplossingen voor datacenters, colocatie en interconnectie, en ondersteunen meer dan 2.300 bedrijven in Noord-Amerika, Europa, Azië en Australië.

De opkomst van nieuwe technologieën, zoals Artificial Intelligence (AI), het Internet of Things (IoT) en de cloud, veranderen de manier waarop mensen communiceren, de manier waarop mensen werken, de manier waarop mensen denken en creëren geweldige kansen voor de bedrijven die deze activiteiten mogelijk maken. Dit alles leidt tot een nog grotere behoefte aan datacenters. Niet alleen traditionele datacenters, maar datacenters die evolueren met de markt en tegelijkertijd voorlopen op de digitale economie.

Onze missie

Onze missie

Het is onze missie dat wij onze klanten de betrouwbare basis te bieden voor de digitale wereld. Dat doen we door steeds meer waarde te leveren aan de digitale economie.

We streven ernaar om waardevolle kennis en inzichten continu te delen met onze klanten en de bedrijfstak in het algemeen. Dienen als een echte visionaire bedrijfsmentor en trendsetter. Wij denken groot, omdat ons wereldwijde perspectief en onze ervaring ons in staat stellen de dingen te zien op een manier die anderen niet zien - en kansen aan te wijzen waar anderen alleen uitdagingen zien.

Onze cultuur

Onze cultuur

Wij streven naar succes vanuit ons hart, niet alleen in de conventionele zin van het behalen van omzetdoelstellingen.

We werken met dezelfde klanten-sterkende aanpak bij het cultiveren van ons personeelsbestand. Hoewel we zeker toegewijd zijn aan het succes van onze klanten en het financiële succes van ons bedrijf als geheel, zijn we net zo toegewijd aan het succes van onze getalenteerde medewerkers. We zijn er om hen te inspireren en te stimuleren met onze visie op wat mogelijk is en hen te helpen dat te bereiken.

Onze mensen

Onze mensen tonen consequent passie voor hun werk, nemen de tijd om de triomfen van onze organisatie als geheel en die van hun collega's te vieren. Dat alles helpt ons een samenhangende, gemotiveerde cultuur op te bouwen die ons allemaal helpt uit te blinken in wat we het beste doen.

Het beste van alles is dat ze bereid zijn om terug te geven aan de communities die we bedienen, en we ondersteunen ze daarin. We geven ze de tijd om zich te wijden aan vrijwilligerswerk en het ondersteunen van goede doelen omdat we willen dat ze bouwen aan een lang en zinvol persoonlijk leven en succesvolle loopbaan bij ons.

Het is ook belangrijk voor u te weten dat werknemers van Digital Realty over de hele wereld een set kernwaarden delen die onze cultuur van samenhang en samenwerking vormgeven en ons begeleiden bij alles wat we doen, van de beslissingen die we nemen, tot hoe we omgaan met elkaar en onze klanten. Omdat we boven alles waardering hebben voor onze klanten, uitmuntendheid, talent, teamspirit en succes.

Ons succes

Ons succes

Tegenwoordig is onze klantenlijst een virtuele who's-who van nationale en internationale bedrijven, uiteenlopend van financiële diensten, cloud- en informatietechnologiediensten tot productie, energie, gaming, biowetenschappen en consumentenproducten. Deze bedrijven veranderen de wereld en we denken graag dat we 'positieve verandering' helpen faciliteren door geavanceerde oplossingen te bieden waarmee ze zich kunnen concentreren op hun kernactiviteiten.

Om in de voorhoede van de sector te blijven, blijven we veranderen en bloeien. Wat nog belangrijker is, we staan open voor innovatie en grijpen nieuwe kansen aan die meer waarde voor onze klanten kunnen genereren.

Ons potentieel

Ons potentieel

Onze markt wordt in toenemende mate mobiel en door gegevens bepaald. Partner worden van met een datacenter-REIT zoals Digital Realty, kan uiterst voordelig zijn voor het BOUWEN AAN UW CARRIÈRE in een groeiende, innovatieve sector.

Verdergaande cloud-acceptatie, IoT en sociale netwerken zullen de datacenterdiensten in de toekomst blijven voortstuwen.

Dlr Mad Money Noplay

Onderliggende kracht

Luister naar wat Digital Reality's CEO Bill Stein zegt over Mad Money in deze video en kom meer te weten over hoe goed Digital Realty is gepositioneerd voor toekomstig succes.

De video bekijken
Join Our Team2

Kom bij ons werken

We meten succes in traditionele zin met verschillende belangrijke financiële maatstaven, maar we zijn ook van mening dat we succesvol zijn als organisatie als onze werknemers met trots zeggen dat ze deel uitmaken van het Digital Realty-team.

We zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen en we evalueren regelmatig onze personeelsroosters om ervoor te zorgen dat we steeds de juiste mensen op de juiste taken hebben terwijl ons bedrijf zich ontwikkelt. Als werkgever verwelkomt Digital Realty diversiteit en blijft het bedrijf investeren in de eigen medewerkers.

Klik hier voor alle vacatures in Noord-America en APAC.

Geïnteresseerd in vacatures in EMEA? Klik dan hier voor de carrièresite van Interxion: A Digital Realty Company en klik hier voor meer informatie over Interxion.

Werknemers

Interxion: A Digital Realty Company

In maart 2020 creëerden Digital Realty en Interxion samen in EMEA een nieuw merk - Interxion: A Digital Realty Company. Interxion vormt al meer dan 20 jaar het hart van de digitale economie en de strategische combinatie van onze bedrijven versnelt ons vermogen om klanten wereldwijd beter van dienst te zijn, met daadwerkelijk lokale expertise. Gezamenlijk kunnen we klanten nu unieke uitbreidingsmogelijkheden bieden in een groot aantal belangrijke en snelgroeiende markten, in 280+ datacentra, zes continenten, 20+ landen en 45+ metropolen.

Klik hier voor meer informatie over Interxion en alle vacatures in EMEA. Klik hier om door te gaan naar de carrièresite van Interxion: A Digital Realty Company.

Headshot July 2018

Werknemersschijnwerper

Helpen de sector te vervolmaken

Suzie Gleeson, vice-president Cloudsalesstrategie bij Digital Realty, hielp in 2017 mee aan de oprichting van een basisgroep genaamd Women's Tech Forum (WTF), samen met vakgenoten van Microsoft, Oracle en Facebook. Het is geïntroduceerd op PTC 2017, een populaire sectorconferentie en erop gericht vrouwen in de wereld van cloudinfrastructuur de mogelijkheid te geven contact te maken met anderen in vergelijkbare posities.

De groep erkent de drukke levens met eisen van werk en privé, en hoopt gelegenheid te bieden voor vrouwen voor samenwerken op conferenties, en mentor te zijn voor en input te zoeken bij tijdgenoten met wie er anders geen gelegenheid voor contact zou zijn.

Verhalen van werknemers

"In mijn ervaring is Digital Realty een geweldige plek geweest voor werken en bouwen aan mijn carrière. Wat ik het leukst vind, is het teamwerk en het algemene gevoel deel uit te maken van grotere initiatieven. En het productiviteitsniveau is erg hoog - ik ben verbaasd over hoeveel werk er binnen relatief korte tijd consistent wordt gedaan. Dit is ook een 'leuk' bedrijf waar de balans tussen werk en privé wordt aangemoedigd."- Tamara Budec, vice-president, Implementatieservices

"Mijn favoriete onderdeel van werken bij Digital Realty is het deel uitmaken van een geweldig team. De leden van mijn eigen Design en bouwteam en de rest van onze interne belanghebbenden waarmee ik werk, zijn zeer sterke mensen. Er is een breed scala aan talent hier en het bijdragen aan het algehele succes van het bedrijf is zeer de moeite waard." - Eanna McDarby, projectmanager

"Ik waardeer het zicht dat ik heb op de hele levenscyclus van een datacenterproject: van het eerste ontwerp op een blanco stuk papier helemaal tot aan de bouw. Digital Realty is een van de weinige bedrijven in Europa die zowel het gebouw als de interne infrastructuur bouwt, waardoor ik meer kon leren over de bouwsector en met technologieën kon experimenteren. Ik werk ook graag met de getalenteerde mensen in de hele organisatie. - "Dr. Margarita Redondo, directeur, Ontwerp en bouw

"Ik ben altijd op zoek naar kansen om de klantervaring en de efficiëntie van onze organisatie te verbeteren. Ik plan,leid en coördineer compliance- en kwaliteitsborgingsprogramma's en ben betrokken bij het formuleren van kwaliteitscontroleprocessen. In mijn dagelijkse taken werk ik samen met collega's, onderaannemers, certificatie-instellingen en lokale autoriteiten. Mijn favoriete onderdeel van het werk is het aanwijzen van kansen voor continue verbetering samen met mijn getalenteerde collega's." - Hans Korenblik, Manager naleving

"Ik ben absoluut blij dat ik bij Digital Realty werk en word elke ochtend dankbaar wakker omdat ik deel uitmaak een bedrijf dat groeit. Er is een groot gevoel voor samenwerking en teamspirit in de hele organisatie, en ik waardeer alle steun die ik krijg van het management en van de verschillende teams. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen. Er is echt geen typische dag voor iemand in mijn rol. Misschien ontwerp ik maandag een gebouw voor een klant en implementeer ik dinsdag een elektrische uitrusting." - Anthony Salinas, Hoofdingenieur wereldwijde oplossingen

"Digital Realty is een geweldige plek om te groeien en je te ontwikkelen, zowel professioneel als persoonlijk. Ik bevind me in een gepassioneerde groep met collega's die hun ervaringen delen en samenwerken met wederzijds voordeel. Ons datacenter-uitvoeringsteam is altijd in ontwikkeling - rust nooit, altijd op zoek naar de volgende mogelijkheid om ons te onderscheiden van de concurrentie." - Ryan Young, directeur, Datacenteractiviteiten

"Bij Digital Realty kan ik mijn vaardigheden en ervaring gebruiken om het bedrijf uit te breiden in de regio en een sterkere positie te verwerven in een wereld waarin de concurrentie steeds meer toeneemt. Ik heb de kans gekregen om een team op te bouwen en te leiden dat op zoek is naar nieuwe markten en sectoren voor het bedrijf. Zoals velen hebben gezegd, Azië is waar de actie is, en ik vind het spannend om er middenin te zitten met een bedrijf dat enorme ambities heeft in de regio." - Christopher Young, Senior Vice President, Sales

"Het arbeidsvoorwaardenpakket van Digital Realty is pro-gezin. Bijvoorbeeld, in aanvulling op het vaderschapsverlof van twee weken dat de regering van Singapore heeft bepaald, geeft het bedrijf nog eens twee weken extra. Dit is uiterst belangrijk voor mij en mijn vrouw, omdat we binnenkort een tweeling verwachten! Het is duidelijk dat Digital Realty de steeds belangrijkere ondersteunende rol erkent die vaders hebben in het gezin. Verder is er over de hele linie een sterk gevoel van kameraadschap, van management tot de teams op de werkvloer." - Irfan Iskandar Anuar, hoofdtechnicus faciliteiten

Log in op het klantenportal
Wilt u contact opnemen?

Neem contact met ons op